Aselinannesi0655 Kızlar çok acil ben ankara da sağlık ocagında aşıları yaptırıyorum ama sehir dışına çıkmam gerek annem hastalandı bi kaç ay orda kalıcam aşılarını orda yaptırabilir miyim acaba bakarlar mı yaparlar mı
hirosima Aselinannesi0655 tam hatırlamıyorum ama kuzenimde farklı ilde oturuyo annesinin yanına geldi 1 ay kaldı aşı zamanı teyzemin bağlı olduğu sağlık ocağına gidip bişiler yapmışlardı sanki ama hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiyeyim. Sağlık ocağına sor farklı ile gitcem aşı zamanı nasıl olur diye onlar belki sana kağıt bişi verirler diye düşünüyorum
Organikumos Aselinannesi0655 evet il farklı olduğunda ailenin sağlık ocağında yaptırabilirsin canım 🙏🏻
Juliet2021 Aselinannesi0655 sağlık ocağına sordum ben başka ilde yaptırabileceğimi söyledi. Fakat götürmeden önce sağlık ocağının hangi günler aşı yaptığını sorun ona göre götürün dedi
durucinar Misafir hasta olarak bakarlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum sağlık ocagini arayıp sorun bnce
Bengisu_dunya Misafir dedğinizde yapıyorlar. Ananem geldiğinde kronik kalp hastası. İlaç yazdırmak istediğimizde yazmıştı. Misafir sehir dısından demiştik ilgilendiler
Minneee Aselinannesi0655 Ben başka şehirdeyim doğumdan beri dört ay olacak. Misafir olarak yaptırıyorum. Kime misafirsen ismini söylüyorsun yapıyorlar. Verem aşısı aynı gün açılıp aynı gün vurulduğundan sadece ona gün verdiler onun dışında sorun yoktu.
Kizimmmmm Aselinannesi0655 evet ben memlekette gidince yaptırdım Ankara’da. Misafir olarak kabul ediyor sağlık ocakları.
Lina_123 Aselinannesi0655 geçen ay izne gittik memleketimize özel aşımız vardı menenjit aşısı çocuk doktoru reçete yazmadan yapamayız dediler oysaki kendi oturduğumuz yerdeki sağlık ocağında hiç reçete falan istememişlerdi özel aşınız varsa sıkıntı olabilir
kbtmz Aselinannesi0655 canım bende bebeğim üç aylıkken annemlere gittim çocuğumun gözü çapaklanıyordu annemlerşn aile hekimine misaifr olarak gösterdim hiç bekletmediler bile