Kuzu12 Merhaba anneler bebeğim 8 kg normalde 3 numara bez kullanıyordum molfix denemek istedim ama 3 numarası küçüktü neredeyse primanın 2 numarası kadar. Molfix kullanan anneler kaç beden almalıyım 4 uygun olur mu?
Kturna Molfixi hiç sevemedim ben Çok az çiş yapsa bile ağırlık yapıyor çok şişiyor bel boyu da kuş olduğu için çişini sızdırıyor 3 aylık kızım 6 kg a yakın 3 kullanıyorum
Kuzu12 Kturna doğduğunda prima kullandım sızdırma vs yapmadı ama hem fiyatı hemde kokusu nedeniyle molfix aldım o da çok küçük geldi 😕 ama bezden memnunum
Rumeysaaa Bizde 7.5 kiloyuz ve 4 numara kullanıyoruz ama artık o da küçülmeye basladı.Elimde son 1 paket kaldı o bitince ben 5 numaraya gecicem. Molfixin bez boyutu gerçekten cok küçük.Onun dışında bende gayet memnunum bu markadan :)
Ebruuu641 Kuzu12 ayyy benim kiz8m 5500 bana bile küçük geldi biraz hep taşıyor ama bitirene kadar idare edeceğim kalıbı küçük. Ama çok memnunum ne yağ kullanıyorum ne krem bembeyaz kızımın cildi. Sleepy de hepsini kullandığım halde hep kırmızıydı