heyecanlibiranne_ Kızlar Philips Avent’inden tutun Chicco’suna kadar araştırdım fakat hepsi için akıtıyor yorumları yapılmış. Siz 6 aylıkken ne ile su içirmeye başladınız? Allah aşkına bana bi öneriverin gözünüzü seveyim 🤦🏻♀️
buket4433 heyecanlibiranne_ bu kadar araştırmaya gerek yok. Zaten bir süre dişledikçe damlatıyor. Başlığından yine alabilirsiniz satılıyor ayrı.
Ozkup heyecanlibiranne_ ben de kullandığım diğer bütün ürünleri chicco Philips avent tercih etmeme rağmen alıştırma bardağını wee baby antikolik 260 ml damlatmama özelliği olanı aldım çok da memnunum . Oğlum daha alışamadı ona bardaktan içmeyi daha çok seviyor ama yine de çekmedikçe gelmiyor su ve dökülmüyor etrafa
Bilk Wee baby kulplu alıştırma bardağı aldım oğlum 6.5 aylıktı aldığımda akıtmayla ilgili hiç bir sorun yok harika fakat oğlum içmeyi beceremiyor dişlerini kaşıyor onunla bakalım zamanla öğrenir diye beklemedeyim ☺️
Sinem16y Bende wee baby aldım hıc akıtmıyor cantamda bazen dusuyor o zaman bile sıkıntı yasamiyorum ztn ıcerkende sadece cekınce geliyor