25moonlight2021 Hanımlar birkaç gün sonra kızımın ikinci ay aşısını yaptırcaz. Herkes çok ağır, çocuğu çok sarsacak, çok huzursuz olacak diyor. Sizler nasıl atlattınız bu dönemi, çocuk huzursuzkanımca ekstra birşey yapılabilir mi rahatlatmak için?
Melin123 25moonlight2021 biz bugun olduk suan icin bir sorun yok sukur bir olcek calpol verdim uyuyor Surekli atesine bakiyorumm Umarim gecede bir sorun olmaz🙏
Mlkmhrrm 25moonlight2021 aşıdan sonra sadece huzursuzluk ve bir kez sulu şekilde kaka yapıştı bizim bebiş huzursuzluk da uyuyup uyandıktan sonra azalmıştı her bebekte aynı etkiyi göstermiyor sorunsuz geçer inşallah
Kevserhifa16 25moonlight2021 biz perşembe günü yaptırdık. Aşı yaptırmadan önce 1 çay kaşığı calpol şurup verdim çok şükür ateş veya huzursuzluk olmadı. Akşam üzeri hafif sıcaklık husursuzluk başlar gibi olunca tekrar bi çay kaşığı verdim herhangi bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 😊
Sb123sb 25moonlight2021 benim bebeğimde dün sabah oldu ebe 6 saatte bir bir çay kaşığı calpol vermemi söyledi çok şükür ne huzursuzluk ne ateş olmadı
Gorkem_28 25moonlight2021 Biz bu gün olduk aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim Allah’a şükür hiç ateşimiz olmadı huysuzlukta yok sadece uyku hali oluyor. Şimdi ateşi çıkmasın diye 4 saatte bir calpol vermeye devam ediyorum yarın sabaha kadar bu şekilde yapıcam. Her çocuk bir olmuyor diyorlar ama
GokceMomy Gorkem_28 Ebemiz böyle bir şey yapıldığını yanlış olduğunu, bağışıklığı azalttığını söyledi. 6 saatte bir verilir diye biliyorum ve 37,5 geçmeden verilmemesi gerektiğini de.
25moonlight2021 Gorkem_28 doğru söylüyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmaz. Bende gitmeden önce calpol vereyim o zaman
GokceMomy Bugün yapıldı bizim, calpol aşırı sakinleştiriyormuş. Gündüz çok ağladı. Sakinleştiremedik saatlerce ta ki Calpol vermek zorunda kalana kadar. Kolik bebek olunca bu 2.ay aşısı çok zormuş. Şu an ayakta uyuyorum, ateşini ölçeceğim diye direniyorum uyumamaya.
Yelizbsds 25moonlight2021 canım kişiden kişiye geçiyor ama söyledikleri kadar değil bizim insanlarımız abartmayı seviyor sen çok dikkate alma sürekli de çocuğa calpol falan verme hiç bir şey olmuyor verdiğimiz ateş düşürücüler çocuklarımıza zarar veriyor farkında değiliz
Nhzilkar 25moonlight2021 4.ay daha beterdi emin olun. Bir kere calpol verdim. Ateşi çıkmadı başka. Ama iki gün huzursuzlandı
ulkubdr 25moonlight2021 bizde hiçbir huzursuzluk olmamıştı sadece hafif ateş ara ara geldi ama etkilemedi. Ateşi çıkarsa şurup ver demişti hemşire