dikenlerinleydisi Kızlar bebeğimin yumurta ve süt alerjisi var tüketmiyorum bu sebepden dolayi ama kakasi hala mukuslu ve yüzü yine kızarıyor 2 gündür ciger yedim o mu tetikledi acaba
Alinduru dikenlerinleydisi olabilir. Süt alerjisinde genelde dana eti vs çapraz alerjen olabiliyor. Eğer ki kaçak yapmadığınızdan eminseniz tabi.
cicekannesiii dikenlerinleydisi bizdede var malesef bnde diyet yapiyorum doktorum dana eti yeme dedi kuzu eti tavuk balik yiyebiliyorum bitek
Ozelanneozelbebe 5 aydır yumurta süt ve süt ürünü diyetindeyim hala kızarıklık geçmedi bizim merak etmeyin ama sakın yemeyin çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun
dikenlerinleydisi cicekannesiii bende kuzu ciğeri yedim buna rağmen oldu ama normalde kuzu eti yediğim zaman olmazdi artik bir sey yerken tereddüt ediyorum 🤦♀️ Rabbim sağlık versin
dikenlerinleydisi Zzzz hayır test yapmadı doktorumuz 3 haftalıkken bu şikayetten dolayi gittik alerjsi var dendi 2 ay diyet yapmamı soyledi 2. Ay kontrolünde kakasinin resimlerini gösterdim diyete devam dedi test yapmasını bekliyordum
cicekannesiii dikenlerinleydisi amin canim gerckten bizler icin zor bir surec insallah en kisa zmnda biter hepsinin