birmelekannesi2 9 ayın sonunda kızımın alerjisi geçti çok şükür arkadaşlar 🌸 inşallah darısı bizim gbi bu süreçten geçen arkadaşların da olumlu olarak güzel biter 🎈🥰
iyilik80 birmelekannesi2 insallah bizde 6 ay 15 gunluguz 6 aydir diyettryim artik okadar sikildimki bitsin diye dort gozle bekliyorum.sizin kacinci ayda baslamisti❤
cicekannesiii birmelekannesi2 sizin adiniza sevindim biz daha 3 ayligiz darisi bize ve bekleyenlere😑💕
Ozgeruya birmelekannesi2 ayy darısı bize insallah bizimde coklu besin alerjimiz vardi yavas yavas bizde açmaya basladik
drn5410 birmelekannesi2 ay hadi gözünüz aydın bizimde haftaya kontrolümüz var bakalım diyet açacağız sanırım test verip inşallah geçmiştir bizimde alerjimiz
birmelekannesi2 iyilik80 inşallah tez zmanda gecer canım 🥰 bızım 2 bucuk aylıkken başladı canım süt urunlerı, dana eti, kuruyemıs, yumurta, tahin, susam bunlara alerjımız vardı sızın nelere var alerji
iyilik80 birmelekannesi2 bizim dana eti sut yumurta balik tavuk mantar ve bugdaya var alerjimiz .artik diyet acicaz belkide yarin doktora gidip danisicam 6 ay oldu diyetteyim cunki insallh gecmistir☺
Haticeneva-1 birmelekannesi2 nasıl bildiniz bunlara olduğunu, bana doktor su anda sadece süt ürünlerini kes dedi bi hafta deneyecek
Mbal birmelekannesi2 merhaba. Bizim süt ürünleri alerjisi var. Kakada iplik kan vardı. Süt ürünü tüketmiyorum geçti. Diğerlerine alerjisi olduğunu nasıl anladınız? Test mi? Teşekkürler.
birmelekannesi2 iyilik80 inşallah geçmiştir canım sizinde Bayadır varmıs cunku eger sıkı diyet yaptıysan geçmiştir cok zorlu süreç oluyor ama sonucu guzel olunca degıyor 🥰
birmelekannesi2 cicekannesiii ınsallah sizinde en kısa zmanda geçer canım zorlu süreç ama sıkı diyet yapınca geçiyor emin ol kndını hep motıve et 😊
iyilik80 Haticeneva-1 evet sutum asla yetmezdi cunki .yemek istemiyor ama uykudsyken falan vermeye calisiyorum.
birmelekannesi2 Haticeneva-1 canım ben o gıdaları yedıgım zman kızımın kakasından kan geliyordu ben oyle anladım doktora anlattım doktor deri testi yaptı onda hıc bısey cıkmadı 3 aylıkken yapmıştı dogru sonuc vermez demıstı ay olarak kucuk oldugu İcin, bana kndın deneme yanılma olarak bulacaksın dedı, bende kndım buldum deneyerek bunları kakasından kan ve mukus olunca anlıyordum oyle devam ettim diyete birde kaka tahlili de gizli kan mukus poztıf cıkıyordu bızım doktor bagırsak tepkili demıstı.
birmelekannesi2 drn5410 inşallah geçmiştir canım 😊 bende once kndımde denedım sonra tepki vermeyince kızım doktorumuz kızımdan kaka testi vermemizi istedı testler de cıkmayınca öyle başladık kızımda 🌸
bala86asel birmelekannesi2 ay darısı başıma kendimde diyet açıyorum yoğurt deniyorum kendime süt ürünlerine alerjimiz var şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı süt denmesi yapıp bi an önce kızıma yoğurt peynir tattrmak istiyorum
RuzgarMommys Gözünüz aydın 😊😊 Bende 3 haftadır herşeyi yiyorum valla dokunmuyor 😍😍 çok şükür geçti gibi Ama tamamen bitti demek için yine de 1 yaşına kadar beklemek lazım
birmelekannesi2 RuzgarMommys teşekkür ederim canım 🌸🥰 ne güzel tepki vermiyorsa geçmiştir canım inşallah 😊
Sevgiumut birmelekannesi2 merhaba şimdi herşeye geçtimi alerjısı ve bu süreçte mama kullandınızMı acaba
birmelekannesi2 Sevgiumut ben hiç mama kullanmadım doktordan istedim ama vermedi canım tadı değişik oldugu için bu yuzden ek gıdaya 4bucuk aylıkken başlattı
Sevgiumut birmelekannesi2 ayy çok şükür çok sevındım geçmesine bizde 6.bucuk aylıgız 3 aydır diyetteyim çoklu besin mama verdi ama içmiyo bende vermıyorum
Hlm_Eyl1 birmelekannesi2 merhabalar bnm kızım 9 aylk bağırsak tepkili alerjimiz var süt yumurta ve tavuga süt diyeti.aciyorum sütle yapılms kete ve yogurtla yapılan çorba ictm birşey olmadı ama.bir kaşık yoğurt yedm sabah kakası hafif mukuslydu emziriyorum hiç alerji mamasi.kullanmadik ek.gida verdim ve relactaz kullanıyoruz ve bundan sonra nasıl ilerlycem bilemiyorum doktr keçi yoğurdu yedrmedi stedi alışması için ama öncelik ben kendim yiyerek açıyorum yaridmci olabilirmiisnz nasıl ilerlemeliyim
birmelekannesi2 Sevgiumut tadları kötü oluyormuş birde kokusu da kötü demişti doktorumuz bize canım o yuzden bende kullanmadım hıc ek gıda ile Bı sekılde idare etmeye calıstım. Burda postlarda bıkac kez gormustum galıba mamaları tadlandırarak verenler oluyordu oyle denemıs mıydın