Gr2727 Kızlar Sinoz markada temzleme jeli , leke kremi ve maskesini kullanan var mı cildimde siyah lekeler var zamanında yoldugm için hep siyah leke kaldı . Şuan sinozda indirim var kullanıp memnun olan var mı
Trkanmete Gr2727 doğumdan sonra koltuk altı için beyazlatıcı kremini birde leke kremini kullandım ama hiçbir işe yaramadı..
Gr2727 nursocum ben de bilmiyorum ama o markayı çok duymuştum kullanmadım ama her yerde görüyorum Instagram’da falan televizyonda cildimdeki lekeleri için çözüm mü diye düşünüyorum ben de almadan sizlere sormak istedim
nursocum Gr2727 valla o fenomenler filtreyle çektikleri için bize güzel geliyor ama cildiyede tedavi olabilirsiniz cilt lekeleri için lazer yapıyorlar geçiriyor
Gr2727 nursocum ya haberlerde öyle güzellik salonları görüyoruz ki yüzlerini hep mahfediyorlar ediyorlar korkuyorum onlara da gitmeye
irva Gr2727 Evet bende de siyah noktalar vardı.Şuan hiç yok.Yani bana yaradı herkese aynı etkiyi gösterir mi denemeden bilinmez.😊
Gr2727 irva bnde siyah nokta dgl yüzümde ufak seler çıkıyor sonra benonlari istemsizce yoluyorum yara oluyor snra yara olan yer siyah büyük leke kalıyor ve sonra malesf gcmio
irva Gr2727 Onlar için bilemicem canım.Yani denemen lazım.Ama sinozun ben 5 ürününü kullanıyorum.Hepsinden de memnunum.İndirimdeyse şuan alıp dene.