Asafeymeninannesi Mervedoruk Merhabalar 😊 Büyük oğlum 7, küçüğüm ise 4 aylıkken dönmüştü. Bu durum bebekten bebeğe değişiyor. Kendini hazır hissettiği zaman dönecektir, endişelenmeyin 😌
yagmurcfr Mervedoruk Benim bebeğim de 6 aylık yeni girdi dönemiyor hafif zorluyor kendini ama bişey yok daha sıkma bence canını yavaş yavaş dönerler inşallah
Mom042 Milagrosoreiro bisey sorucam canim. Benim kizim sagina soluna donuyor 2 haftadir sol taraftan yuz ustu donuyor ama sagdan denesede fazla beceremiyor bu normalmi zamanla sagdan becerirmi
Bus16su_07 Mervedoruk ben de çok takmıltım 7. Ayında canı isteyince döndü şimdi 9 aylık emeklemiyor şimdi de buna taktım mesala 😅
Mervedoruk yagmurcfr benim bebeğimde zorluyor ama dönemiyor canlı yayında bir doktora sordum doktora danış dedi canım sıkıldı
Fulyaalinmina Mervedoruk bende beklemedeyim 5 gün sonra 6 aylık olucaz ama biraz şişko yana falan dönüyor bacakları dönüyor kollar donemiyor
Shira2 Mervedoruk cok erken daha. Genellikle 6. aydan sonra dönüyorlar. Benim her iki cocugumda 7. ayina girdikten sonra döndüler.. üzmeyin kendinizi ☺️
bikerem Mervedoruk biz evde 5 kisiyiz. Simdi ister istemez surekli aktivite halinde. Bi de tekne kazintisi sonradan geldi oyuncak gibi. Mecbur donup surunuyoyurutecte geziyor. Ilk kizimda tektim.
ayseberilinannesi Mervedoruk bence zorlamayın kendini hazır hissettiğinde dönecektir her bebeğin gelişimi farklı anın tadını çıkarın bi daha bu zamanlara dönmicekler ☺️
Sadebiri Mervedoruk doğuma 2 hafta kala döndü 😊😊 sezeryan günü bile verdi doktr ama ben kabul etmedim çünkü öncesinde 2 normal dogum yapmıştım sezaryan olmak istemedim ama yinede doktrunuz ve siz bilirsiniz önemli olan bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almak 🤲
Mervedoruk Sadebiri açıklamanızdan dolayı teşekkürler. 🙏yapmıssınız benim doğalalı 6 ay olucak bebeğin motor becerilerinden bahsediyorum
Fulyaalinmina Mervedoruk yana devriliyor mu eline destek yapınca hemen dönüyor aslında ama yüz üstü sevmiyor durmayı sizinki duruyor mu
laktas Mervedoruk 10 aylikken emekledi ve ondan sonra gercek anlamda donmeye basladi. Yani 6 aylikken sirttan yuze gecis yapiyordu ama geri donemiyordu. Oluyor yaniii merak etme…