limonlucizkek Merhaba kızlar. Kizim dun cilek yedi ve bugun inanilmaz pişik olmus .Kakasinin rengi degismis.Boyle birsey basina gelen var mi? Ne yapilabilir?
Mora limonlucizkek Alerjisi var vermeyin bir süre bizde de aynıları oldu ekstra vücutta benekler çıktı
limonlucizkek Mom079 hic bilmiyorum ama sadece pişik olmus. Baska herhangi bir yerinde kizariklik yok ya
limonlucizkek Cheddar Muhtemelen ya ama bu pisige ne yapılabilir? Onceden bepantol surerdim gecerdi.Simdi hafiflemiyor bile
Cicekimftm limonlucizkek Pisige en iyi gelen arko krem. 2. Sürmeye kalmadan hemen iyileşir. Hani eski tüp şeklinde olan koyu kıvamlı olan varya o. Mutlaka deneyin
Cheddar limonlucizkek tedavi edici kullanmanız lazım. O tür kremler önleyici oluyo. O konuda bilgim ama inşallah bilenler yazar
Mom070 limonlucizkek Bir süre vermeyin mesela 1 hafta vermeyin 1 hafta sonra bir daha verin yine aynısı olursa demek ki çilekten kaynaklı doktorla konuşup bir yol izlersiniz.
Mora limonlucizkek Evet canım bi sonraki akşam banyo yaptırırken gördüm boynu omuzları karnı benek benekti vermeyince geçtiler
Alinduru limonlucizkek muhtemelen alerji yapmış. Bir müddet çilek vermeyin derim zaten çilek alerjik bir besin. Pişik için krem sürün zaten ertesi güne falan geçiyor etkisi geçtiği için. Alerjik kızım var bir şey dokununca pişik oluyor.
limonlucizkek Alinduru maalesef gecemdi ya 2 gundur pisikdevam ediyor .Ve en kotusu de ishal oldu cocuk iyil3smeye hic firsati olmadı