Nesli0504 eğer memede uyutmaya son vermek istiyorsan öncelikle kendini zorlu bir sürece hazırla çünkü çok zor birkaç gün seni bekleyecek 🤷🏻♀️büyük ihtimalle gece yarım saatte bir yada saat başı uyanıp meme istiyordur öncelikle bu uyanmalarındaki meme vermelerini yavaş yavaş azalt atıyorum gece boyu 6 kez uyanıyorsa 5 kez ver yalnız şimdiden söyleyim o vermediğin için büyük bir yaygara koparcak gece ilk uyandığında verme sevgi şefkat göster hatta anlamaz deme onunla konuşarak yatıştırmaya çalış sen büyüdün kendin uyuyabilirsin vs.zaten hala uykulu olacağı için belki 1 yada 1 buçuk saat sonra uyuyacak dediğim gibi zorlu bir süreç meme yerine sakın su yada mama verme hatasına düşme bu sefer onlara bağlanacak yine sürekli uyanıp onları isteyecek diğer gece 2.uyanışında da verme yine sabırlı ve şefkatli bir şekilde sakince sev okşa konuş emin ol en fazla 1 hafta sonra alışacak yeterki pes edip meme verme ilk oğlumda geçtiğim süreç böyleydi oda memede uyumaya alışmıştı şimdi aynı hataları 2.de yapmadım onu kendi kendine uyumaya alıştırdım şimdiden kolay gelsin inşallah 😊