Minikkuzum1999 esleminannesi2 kusura bakmayın lütfen 🥰 rahatsız ediyorm ama 🙈🙊 ürünleri kargo falan hepsi ücretsiz mi geliyor size
esleminannesi2 Minikkuzum1999 olur mu öyle şey ne kusuru ne rahatsızlığı ☺️Evet evet hiçbir ücret ödemiyorsunuz kargo da ödemiyorsunuz deneme miktarlarında ürün gönderiyorlar ☺️
BulunurHintKumasi Fulyaalinmina eşime ağustos ayında çıkmıştı geçen ay da çıktı 😊 her ay çıkma ihtimali var yani 😊 ağustos da bana da çıkmıştı ama ben kaçırmışım 🤭
KiMdirBu BulunurHintKumasi Banada hiç çıkmadı bu zamana kadar size çıkıp uetisemediginizi nereden anladınız mailiniz duruyormuydu hala
Babybloom esleminannesi2 hametol filan var en azından bana çıkan büyğk boy ürün palmolive duş jeli🙄😏 artık güzel ürün gelmiyor bence
GiybetReis esleminannesi2 bende bişi sorabilir miyim ? Yeni öğrendim yeni üye oldum da acaba her ay belli zamanlarda mı geliyor kutu nasıl oluyor benim her gün girip web sitesini kontrol mü etmem lazım?🌸
Minnakelifim03 esleminannesi2 eşimin adresinden baktım 2 tane bonus soru vardı kutu çıkma ihtimali varmı sizce
esleminannesi2 Cigdemalparslan uygulamasını bilmiyorum ama Google denebunu yazıp üye olabilirsiniz ☺️🌸
Mom213678 esleminannesi2 Bana da aynı çıkmış ilk defa çıktı benimde beklentim büyüktü😀olsun buna da şükür