Nisadnc42 Kızlar 10 aylık bebegim var 1 haftadır göz altlarında morarma oluyor beyaz tenli oldugu icin hemen farkeediliyo yaşayan var mı bu durumu neden oluyo acaba??
elha_3 Nisadnc42 benim de 10 aylık kızım var bizim de öyle oluyor doktora fln sormadım ama araştırma yaptın yaa genetik oluyormuş yada bebek susuz kaldığı için olabiliyormuş
Alminazli Benim kızım 8 buçuk aylık pamuk gibi beyaz teni uykusu geldiğinde güneşe çıktığında evin ışığı gözünü aldığında hep mosmor olur
elha_3 Nisadnc42 illa doğar doğmaz gözlerinin altı mor olacak diye birşey yok genetik olan birşey ilerleyen zamanda ilerleyen yaşlarda bile belirebilir bunu anacak zamn gösterir
nicu Nisadnc42 benim oğlumun ev akarı tozuna alerjisi var belirtileri arasında göz altlarında zaman zaman morumsu renk oluyordu doktor alerji ilacı ve dikkatli temizlik ile toparladı
nicu Nisadnc42 ve benim oğlum aşırı beyaz tenli bi bebek yani güneşe çıktığı an ciğer gibi oluyo öyle beyaz tenli
Nisadnc42 Alyaberenim birçok neden yazıyo ama yasyaanlara sormak istedim bende Gitcem yakın zaman da insallah bakalım
nicu Nisadnc42 yani ten rengi ile alakalı değildir demek istedim ten renginden olsaydı bizimki olurdu he tabii her bebek farklı ama doktorunuza yinede söyleyin muhakkak