Mavisim Kızlar 30 aylık kızım 1 aydan beridir aşırı terliyor uyurken saçları ve ensesi önceden hiç terlemezdi alnı ve yanakları buz gibi oluyor allah aşkına nedir bu ya artık uyumasını bile istemiyorum kütfen başına gelen varmı
yagmurcfr Mavisim Benim de 6 aylık kızım var oda uyuduğu zaman başı ensesi çok terliyor yastık falan ıslanıyor bence sıcaktan olabilir 2 gündür doğalgazı kapattım havalardan dolayı terlemesi geçti sıcaktan da olabilir
Mavisim yagmurcfr ya bizimkide alnı ve ve ensesi vucudu tamamen terlemiyor ama önceden olmadığı için tedirgin oldum kime sorsam çocuk bu terler hepsi terliyor diyor ben anlamadım 2 ay önce kan değerleri normaldi bazen ağzı açıkta uyuyor acaba burnundan dolayımı terliyor anlayamadım
yagmurcfr Mavisim Olabilir burnu falan tıkalıysa benimkinin tıkalı bide sıcaklıyorsa kan değerleri normalse korkulacak bişey yoktur Allah’ın izniyle sıkmayın bence canınızı hiç olmadı doktora götürebilirsin için rahatlamış olur bende bu ay gittiğim de sorucam bakalım
yagmurcfr Mavisim Anne olunca bende bazen eşime çok saçma şeylerden götürelim diyorum oda bana aynısını söylüyor iyice kafayı yedin diye 😂😂
Mavisim yagmurcfr aynen. Yaaaa içim içimi yiyor 1 aydır terlmesini kontrol etmekten doğru düzgün uyumadım
yagmurcfr Mavisim Aile hekimine sorsana böyle kendini yıpratmışsın 1 aydır bende gece kalkıp ya yastığını değiştiriyorum yada başının altına Müslin örtülerden koyuyorum terini alsın diye
Mavisim yagmurcfr en son doktora götürdüm lenfleri şişmişti boynunda ona dedim dedi yatak yorgan ıslatmıyorsa sorun yok öyle birşey yok şükür sadece alnı ve ensesi
Mavisim yagmurcfr lenfleride baya küçüldü şükür işte 1 ay oldu gideli doktora ultrasyon filan çektiler sorun yok dediler
Hnfedmr Mavisim merhaba benmde 4aylık oğlum var aşırı terliyor. Yatağı su içinde kalıyor. D vitamini eksikliğinden oluyor genelde. Geniz eti problemi, guatr gibi şeyler de etki ediyormuş iyi bi Dr a gidip bakılmalı bmce
Mavisim Hnfedmr çok haklısın bende öyle okudum vucut ısısı düşüp terliyor vucut ısısı normale gelince terleme olmuyor mesela gece boyu devam etmiyor böyle sürerse bende götüreceğim