Canım benim benim kızımda 2 aylık Ankara da. Yasıyorum benim kızımda aynı senin oglun gibi asla mutlu olmuyordu surekli sattlerce aglardı gündüz uykusu yoktu en fazla 1 2 saatti yatırdığım an 15 dakika sonra hemen kalkardı en sonunda benim ve abilerimin ablamın doktoru Ankara’daki subay evlerinde Orhan pekuz hocama götürdüm internetten gecmisini arastır bilmediği hic bişey yok Allah bin kere razı olsun sana metsil yazıcam fakat kesinlikle bu tek basına yeterli degil dedi ve yanına malfor damla yazdı sabah ve aksam metsilden 10 damla malfordan 5 damla cay kasına damlat öyle icir agzına damlatma sakın dedi ve birde ocean 400 ünite d3 sprey verdi bir Fas dil altına sık dedi cocugum bir haftadır öyle rahatki düzenli olarak kullanıyorum gülmeyen cocugum gülmeye aglayan cocugum sadece acken altı pisken ve cok nadir aglamaya başladı inan o kadar mutluyum ki Orhan hocamın zaten yapıcagını biliyordum neden gitmedim diye düşündüm bu zamana kadar kesinlikle canım metsil tek basına yeterli degil dedigi gibi suan cok rahatız ben rahatt ettim sende Bi arastır rahat et hem bebegin hem sen canım onlar rahat ederse biz mutluyuz