1yaramazannesi SalEz 4 aylıkken belki biraz ağır olabilir bende 4 aylıkken başlamıştım ama tavuk suyu koymadım hiç
1yaramazannesi SalEz 5 aylıkken vermeye başlamıştım yoğurtla karıştırıyordum içibe de muzla cici bebe
Dilos01 Merhabalar bizde 6 ay 8 günlüğüz çorba olarak gidiyoruz ek gıdalara merak ettiğim katı yemeklere ne zaman geçerler ve yerler mi köfte tarzı pankek tarzı katı şeyleri daha erken biliyorum sadece öğrenmek istiyorum bilenler cevap verirse mutlu olurum
S_x_w Dilos01 genelde 8 aylık başlanabiliyor ama bir kesinlik yok her bebek farklıdır.. Elinizle minicik bir şey verdiğinizde boğulur gibi yapmadan yutabiliyorsa yiyebilir
Dilos01 S_x_w denedim yiyemedi agzinda tuttu açıkçası köfte vermedim erken diye pankek tarzı yapmıştım ayına uygun agzinda bekletti yutmadı bi turlu yA toktu yada daha erken galiba 🥰
Aselinannesiberen Bende baslicam yumurta sarısını nasil veriyoruz zeytin felan labne verilirmi ya unuttum resmen😁😁
Alyaali Aselinannesiberen Evde kendim meyve püresi yapıyorum çok sevdi 1 tane elma 1 armut 1 havuç bunları üstünü geçecek kadar su 10 dk kaynat sonra 1 yemek kaşığı bebek irmiği küçük kavonozda 4 gün dolapta durabiliyor
Alyaali Aselinannesiberen 1 yumurta sarısı 3 bebe bisküvisi labne beynir hafif ıslatıp ezip yediriyorum genelede
Alyaali Alyaali Şuan 7 buçuk ayligiz ama ben 5 ayda başladım mesela yoğurt karın içine katmak içinde kuru kayısı Medine hurması ve kara üzüm bunları biraz suda bekletiyorum sonra haşlayıp kavonoza koyuyorum yogurtlari içine ekliyoeum bir kaşık
Aselbade Alyaali Merhaba benim kızım 5 aylık oldu hiç tadım yaptırmadım yoğurtlami baslamam gerekiyor bu tarifi kaç aylıkken verebilirim