GozdeKB Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 aylık deri testi yaptırdık pirinç,havuç,patates değerleri 2×2 çıktı doktor sen yiyebilirsin bebeğe yedirme dedi bu nasıl oluyor.. Sütümden geçmez mi
Mannesi1_ GozdeKB sütünüzden de geçer Tabiki ben mama veriyorum ama alerji doktoruna mı gittiniz yoksa normal çocuk doktoruna mı
Cherryblossom GozdeKB doktor gecmez dediyse gecmez diye dusunuyorum. Bazi süt alerjik bebekler anneleri icince bisi olmuyor çocuğa verince tepki veriyor.
Ozgeruya GozdeKB mesela ben irmik ve kuzu eti dana eti vs açtım yiyorum sorun olmuyor ama kızıma verdigimde tepki gösteriyor cnm bizzat denendi bu
Mannesi1_ GozdeKB şaşırdım şuan Doktor hayatımızda o kadar önemli ki malesef iyi doktora denk gelmek siz alerjisi çıkan şeylere temkinli olun bebeğinize çok acil şifalar diliyorum umarım bir an önce hepimiz kurtuluruz şu alerjiden
Cherryblossom GozdeKB sütte geçer ben mesela diyetteyim. Ama cocuklar tepki vermiyor anne sütünden alınca bazen. Siz doktorunuzu dinletiniz en iyisi 🥰
GozdeKB Mannesi1_ amin inşallah canım bu 3. Doktorum ve Medical park hastanesi sadece para tuzagı emin olun Devlet hastaneleri bin kat daha iyi
GozdeKB Ozgeruya ayy ne güzel ben suan hiç birsey yiyemiyorum yumurtaya patates,havuç,pirince çıktı ama süt ürünleride yasak ne alakaysa
Actombo Bizde yaptırdık. 4,5 aylıkken. Ama doğru sonuç vermiyormuş. Tabii yapan alerji uzmanı bunu söylemdi. Başka doktor söyledi. Bir şey çıkmayınca her şeyi yasakladı. Yani böyle doktor olunuyorsa bende yaparım
GozdeKB Actombo aynen canım ya banada 1 yaşından önce belli olmaz dedi başka bi doktor sonra alerji uzmanına götürdüm oda diyor bu bize yol gösterici ona göre hareket edicez dedi yani yine diyete devam
Cherryblossom GozdeKB Kesinlikle öyle heleki alerji de inanın her çocuk farklı her çocuğun tepkisi farklı ve maalesef doktorlar da farklı görüşlerde bu yüzden en güzeli çocuklarımızı gözlemlemek🙏🌸