Minelay Merhaba hanımlar . 3 ay 8 günlük bir bebeğim var çok huzursuz bir bebek .Sürekli ağlama modunda ilk başlarda acaba gazı mı var bir sıkıntısı mı var diyordum ama bebek arabasında gıkı bile çıkmıyor diyorum ki bir yeri ağrısa orda da ağlar.Sürekli kucakta dolaşmak istiyor her ihtiyacını karışlamama rağmen kucakta bile susturamıyorum bazen.Ben ve eşim küçükken çok sakinmişiz bebeğimi kim görse niye bu kadar sinirli hiç yüzü gülmüyor diyor .Bebeğimin mizacı mı böyle acaba neden böyle yapıyor olabilir?
Balnur Minelay benim kızı anlatmışsınız ben çözdüm sorunu uyandıktan 30 dk sonra yine uykusu geliyor uyumak istediği için ağlıyor genel olarak ağlıyor mutsuz ama
Babe Minelay Canim kolik olabilir mi? Doktoruna bir danis istersen.Kolik bebekler genelde anne kucaginda,arabada,bebek arabasinda sakinlesiyorlarmis Bir arkadasimin kizi kolikti gece arabayla gezdirmeye cikarttiklarini bilirim sirf sakinlessin diye
Miskokuluoglununannesi Minelay yok bu aralar bebekler hep aynı atakmıynıa neymıs ıste ondan:) benım bebegım de aynı uyandığında sureklı kucak ıstyo ama genel olarak Allaha sukur uykuları fln duzene grdı
Miskokuluoglununannesi Minelay ellerini fln kesmetmeye basladı benimki agzına katamayında cıldırıyor bıde:)
Balnur Minelay çareyi şu tahta beşiklerde buldum kundak yapıp koyuyorum sallıyorum uyuyor çok da seviyor
Merveervam18 Balnur benim oğlum 2 yaşında 6 aylıkken kendisi yatmak istedi bi yatırdım o yatış halla daha lahana sarması gibi tahta beşikte yatar inşaAllah bırakırız diyorum ama hiç niyeti yok gibi
Minelay Miskokuluoglununannesi Ne atakmış ya bizi canımızdan bezdiriyor 🤦🏻♀️ Benimkinin uykuları da düzenli değil bir gün öyle bir gün böyle
Balnur Merveervam18 uykusnu iyi alıyor ama zaten virüsten çıkamıyoruz bir yere gittiğimiz de yok evde yatsın güzelce 😜🥰