Yazaksami Toprak2509 oğlum doğduğundan beri süt alerjisi var diye biliyoruz. Ek gıdaya geçince de yumurta yiyince vücudunda döküntüler çıkıyordu. Geçen hafta kan testinde ikisi de 0.1 çıktı anlamadık bizde🤷♀️ başka bir doktora gittik diyeti açabilirsiniz dedi
Cigdemalparslan Toprak2509 canım kan testi mi yapıldı kaç günde çıktı bizde kan testi verdik alerji için 10 günde ckar dediler :/
Mircet Toprak2509 her hastanenin yaptığı testin referans aralığı farklıdır canım yapılan test cihazından bahsediyorum yani
Toprak2509 Yazaksami yani 0.1 yok demek mi acaba bizim va rmı internette de bulamadım referans değerlerini
Mircet Toprak2509 ben teknikerlik yapmış olmama rağmen bi test için bakmıştım aman allahım dedim bu sonuçlar ne meğersem farkmıymış
ikievlatannesiii Toprak2509 referans degeri 0.35 canim bizde test verdik sonucta referans degeri 0.35 bak atim fotosunuda
ikievlatannesiii ikievlatannesiii doktorumuz hemen hemen referans degerlerinin hep ayni oldugunu soyledi ama yinede bilemiyorum bide attigin resimdeki gibi mutlaka bi deger yaziyordur hicbisey yazmiyor mu yuksekse illaki yuksek oldugunu belirtecek bi vurgulamasi vardir