Kızlar merhaba bebeğim 28 günlük, atak hesaplama uygulamasına göre daha atak haftasına 4 gün var olarak gözüküyor ama benim reglim düzensiz olduğu için son adet tarihine göre değil ilk ultrasona göre tahmini hesaplanmıştı 40. Haftası. 3-4 gün önce kabızlığı olmuştu huzursuzlandı ama gazını güzel çıkarıyordu. Şuan kabızlığı da yok gazını da çıkarıyor ama düzelmedi aşırı huysuz ve huzursuz. Sürekli mızmızlanıp ağlıyor. Ağlıyor emziğini veriyorum susuyor 15 sn sonra emziği atıyor tekrar ağlıyor emziği veriyorum susuyor tekrar tekrar devam ediyor. Tok olmasına rağmen sürekli emmek istiyor. Kucağıma alıyorum emerek uyuyor, beşiğine koyduğum an uyanıp ağlamaya başlıyor. Uykusu aşırı düzensizleşti çok az uyuyor ve uyuduğunda da 5 dk da bir gözünü açıp beni kontrol ediyor orda mıyım diye. Yanındaysam uyumaya devam ediyor odada değilsem ortalığı yıkıyor. Aklıma bir tek atak geliyor şuan ama şaştım kaldım. Aşırı yorgunum kollarım ağrıyor, uyku uyutmuyor asla geceleri çok uykusuzum. Normalde böyle değildi. Sizce atak haftasında mı ve benim yapabileceğim bir şey var mı bu durumda ?