Ummuscetinkaya Hanımlar dukan birasını yapmak istiyorum ama bebeğim emiyor içinde normalde de kullandığım yeşil çay maden suyu su ve limon var acaba bunlar birleşince sorun olur mu? Yapan var mı ? Yeni pantolon aldım içine girmem lazım 😂
Ummuscetinkaya Ummuscetinkaya biliyorum zayıflamak isteyen o pantolonun içine girmek isteyenleriniz var içimizde hadiiii
Browni_61 Ummuscetinkaya içine giremedigin pantolonu nie aldin😂Bn yeni almiyorm suanki kiloma göre hedefm eskilere girmek likrali olan 1 tane bantoln oluyo bna ama gobektn batliycak gbi hissedyrm oturdgmda hedf onlra raht girmek durayim surda.Bu arada bu yaptgn karışım zayıflatiyomu bide ben emziriyorum emzirenlere oluyomu?
Ummuscetinkaya Browni_61 içine girebileceğimi düşündüğüm için aldım. Eğer giremezsem üzülürüm o yüzden.
uykusuzMoMm Ummuscetinkaya emzırme donemınde kullanılmıyor cnm sebebini blmyrm ama oyleymıs bende içiyorum arada gercekten cok faydasını gordm aslında bakınca ıcındekılerı zararlı degl ama neden emzırırken içilmiyor anlamıs degılım
Ummuscetinkaya Wolverine bebeğim 16 buçuk aylık ek gıda alıyor ama memeye de çok düşkün gün içinde de düzenli besleniyorum arada yeşil çay da içiyorum her gün küçük bir bardak içsem acaba nasıl olur
Ef24 Ummuscetinkaya ben de yapmak istiyorum ama kararsızım yeşil çay ödem attığı için sütü azaltıyor günde 1 fincan içiyorum ama 2 poşet çay ile yapılıyor dukan o yüzden kararsızım
Wolverine Ummuscetinkaya hiç bişey olmaz 6.ayliktan büyük bebekler için günde bir fincan yeşil çay etki etmiyor. Dukan birası da icebilirsin alternatif olarak sütünü etkilemeyen bir detoks suyu da yazayım. Bir çubuk tarçın 8-9 adet karanfili bir litre suya atıp icebilirsin. 1lt su 1 salatalık dilimleri bir adet limon dilimi bir kaç yaprak nane Bunlar da çok iyi ödem atıcı detokslar
Ef24 Ummuscetinkaya bir günde bitirip her gün yenisinin yapılması lazım yalnız ve 15 gün boyunca devam edip 5 gün ara sonra 2 hafta daha devam şeklinde yoksa verdiğin gibi geri alıyormuşsun kiloyu vücudun alışması lazımmış verilen kiloyu korumak için ben bugün baya araştırdım internetten çünkü hazırlamayı düşündüm bugün 1 litre yeşilçaylı su da fazla geldi sütün azalmasını geçtim kesilir mi diye bile tereddütteyim karar veremedim
Ummuscetinkaya Wolverine ya sen bana ne geldin ❤️ Bunu ne kadar sürede yükleyebilirim, dukan birasını da çay bardağı olarak mı içmeliyim yoksa normal su bardağı mı ?
EdizinGizemiGizeminEdizi Ummuscetinkaya bebeğe zararlı değiş onlar bende içiyorum yeşil çay daha süt arttırıyor☺️
Wolverine Ummuscetinkaya Dukan birasıni geceden hazırlayıp sabah bir kupa ile iç fincan da olur orta büyüklükte bir bardak. Bebeğinin emme aralığına göre öğlen ve akşama da iç bunu haftada bir iki gün yap her gün yapma sütün etkilenir çünkü içindeki limon yeşilçay sütü azaltır. Diğer yazdıklarım süt azaltma yapmıyor. Bende çok tarif var emzirerek devam ediyorum ara sıra
Ummuscetinkaya Wolverine anladııım, o zaman haftada 2 kere sabahları içsem bile olur demi peki bu 15 gün iç 5 dur olayını nasıl yapacağım yapmama gerek yok sanırım. Diğer söylediklerini de yapacağım onları her gün içsem olur demi