Gulsenck bebeğimin ensesinde doğuştan 1tane böyle kellik vardı şimdi kafasının bazı yerlerinde de var ve ensede çoğalmış hiç saç çıkmıyor genel muayene için doktora gittim bugün gösterdim buna yapılacak bişi yok saç çıkmaz oralarda dedi bebeğim kız napıcam 😞
Caglarass Gulsenck Saçkırana benziyo ama minicik bebekte niye olur ki. Benimde var şuan ve tedavi edilmedikçe çoğalıyo. Yorumdaki gibi kesip sarımsak sürüyoruz düzeliyo. Kremleri de var tabi ama bebekler kullanabilir mi bilemiyorum
Merve Gulsenck minik bebekte nasıl oluyor bilmiyorum da tabi saçkıransa eğer. Ben 4 yaşındayken abimin görev yeri uzağa çıkınca üzüntüden olmuştu. Doktor geçer bişe olmaz demişti annemde beni erkek berbere götürmüştü. O kısmı hafif kazıyıp sarımsaklı bişe sürmüştü. Zamanla geçmişti saç çıkmıştı. Yani çağ dışı gelebilir ama 25 sene öncesinden bahsediyorum. İllaki farklı bir yolu vardır. Berberler daha iyi biliyor
Gulsenck Nescafe genel muayene için bebeğim çocuk hastalıklarına gittim kilo boy kontrolü için gitmişkende sorayım dedim ve böyle söyledi moralim çok bozuldu üst kısımlarda da var çünkü
Nescafe Gulsenck sıkma canını canım başından savmış gibi elbet çözümü vardır siz dermatolog doktoruna gösterin birde mutlaka vardır bu şekilde mi kalsın yavrucak . Üstelik çoğalıyormuş .
Gulsenck Caglarass babamla konuştum modada olmuş 30lu yaşlarda sakallarım da döküldü yuvarlak yuvarlak dedi hiç bişi yapmamıs kendiliğinden düzelmiş ama oralardan beyaz saçlar sakallar çıkmış
Nescafe Gulsenck aynen öyle canım size söyleyen doktorun uzmanlık alanı değil zaten bu durum canınızı sıkmayın . 🙏🏻
Caglarass Gulsenck İçinizi karartmak gibi olmasın ama başıma bela olduğu için çok araştırdım. Oradaki saç kökleri ölebiliyomuş hiç çıkmayan insanlarda var yani. Mutlaka farklı bi doktorla daha görüşün
Caglarass Gulsenck Devam ediyo canım 1 seneyi geçti. Doktora gittim ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum malesef
Gulsenck Caglarass 6ay içinde kendiliğinden geçiyor diye bir sürü yazı okudum ama siz böyle değince moralim bozuldu inş sizinkide düzelir yarın doktora götürcem bende
Caglarass Gulsenck Her bünye farklıdır belkide bebeğinizin ki kendiliğinden düzelir moralinizi bozmayın. Belkide saç kıran bile değil. Güzel haberler alırsınız inşallah 😊
sibelturan Gulsenck merhaba benim çocuğumda aynı sizin anlattığıniz gibi ben çıkar diye düşündüm acaba bende mi götürsem bı hastaneye