Berfinmarzi Gece 11 de yatıyor geceleri uyanıyor emmeye sabah 6 da kalkıyor artık uykusuzluktan ölüyorum gözümden uyku akıyor her gün 6 da 7 de kalkıyor bir çözüm
Milagrosoreiro Berfinmarzi Kaç aylık?Gece uykusu çok geç mutlaka öne almanız lazım.Rutininiz olsun benimki 8’de yatar sabah 6:30 gibi kalkar tabi emmeye devam ediyo gece ama akşamları erken uyutuyorum
Berenkooommm Berfinmarzi 6 ay 18 günlük gece 9 da yatar 2 3 kere emmeye uyanır emer hemen geri uyur sabahta 8 de uyanıyor uyku saati biraz geç öne çekmeyi deneseniz
YoldasYilmaz Berfinmarzi gece 3 te yatıyorum 23 aylik oglum 5 aykik kizim var sabah engel 8de uyanırlar bende uyku bilmem valla kahve yapıp soğukta olsa içerek ayakta kalmaya çalışıyorum.ve aksama kadar kahvaltı bile yapamadan duruyorum hep.
busrasahin45 Berfinmarzi ahhh canım ya benim de öyle 22.30-23.00 de uyuyor 7-8 de ayak da perişan uyanıyorum
EJDERYAA Of ya ben başlığı sapıkça okudum neden ki ne alaka şimdi dimi ya 😩🤣🤣🤣 😂😂😂Allah kahretmesin beni 😂
Berfinmarzi YoldasYilmaz bende kahvaltı felan yapıyorum onunla duruyorum bütün gün sütüm kesilmeye başladı artık uykusuzluktan mamaya da alıştı huzursuzumda bu yüzden çok üzülüyorum 6 da kalkıyor 7 de kalkıyor
YoldasYilmaz Berfinmarzi sen yine kahvaltı yapıyorsun ben onuda yapamıyorum 2 bebekle annemle aynı sokaktayız korkudan cagiramiyorum.bebeklerim iyi olsunda baska birsey istemiyorum