260321 26 günlük oğlum var sma kullıyrm gaz yapıyor gıbı gelıyor hıpp te yorumlarda kılo aldrmıuır gıbı okudum sma ve hıpp kullananlar yorumalrınız beklıyrm
Yusufali06 260321 yeğenimde hipp kullandık sadece mama veriyorduk anne sütü hiç almadı. Kilosunda da Bi sıkıntı olmadı hiç gelişimi çok iyiydi hep.
Baybymucize 260321 canım bebeğim 3aylık hipp kullandım gaz yaptı ama 3.aydan itibaren gaz sancıları geçiyor bizde ama kızımın gelişimi olsun herşeyi çok iyi götürdü hippten memnundum aptamile geçtim biraz daha uygun hipppe göre sma da yılların markası her bebekte aynı etkiyi göstermiyor mamalar
cekoslavakporseleni 260321 doğum yaptığım hastanede sma kullanıyorlardı, 3 gün sma içti ondan sonra eve geldik odur budur hipp kullanıyorum. Gaz kabızlık vesaire hiçbir sorun yaşamadık, aylık ortalama 1200,1300 gram alıyor maşallah 🧿 tavsiye ederim.
Zafsim0801 Merve_kozz 15 günlük bebeğim hem anne sütü hem Aptamil veriyorum ama SMA Denemek lstiyorum acaba sorun olurnu mama değişikliği bebeğe
Merve_kozz Zafsim0801 bence olmaz neden sorun olsun ki. Kızım sma yı sevdi buna devam ediyorum oğlum da sevdiği mamayı bulana kadsr hepsini denemiştim😂
Zafsim0801 Merve_kozz deneyebilirim ozaman misal denedim neyi takip edim ? Kaka kabızlık kusma durumuna bakmam gerekir dime
Merve_kozz Zafsim0801 hiç bişeye bakma kusma olursa az az ver alıssın gaz yapmıyor zaten ama ona bakabilirsin
260321 Kızımda SMa anne sutu seklınde ılerledık sımdıd oglumda aynı ama karnı çok ses çıkartıyor esım mama yapıyır dıyr bırde mamayı yer yemez kakasını yapıyır sma optıpro kullnıyrm buarada hıp ıyı dediler bır sormak ısteıdm