Ruhumdakimavi Ben ve eşim pozitif çıktık ben ağır geçiriyorum eşimde belirti yok ama bebeğim çok huzursuz ağlıyorum iştahsız ve uyuyamiyor. Calpol verdim başka ne yapabilirim internette araştırdım bir şey bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz?😔
Blackcloud Ruhumdakimavi Bebeklere pek birşey verilmiyor diye biliyorum zaten malesef kaç aylık bebeğiniz geçmiş olsun bu arada?
YeldaKuzey Ruhumdakimavi gecmiş olsun anne sütü alıyorsa bol bol anne sütü onun dışında baska birşey vermeyin
Bebekfirarda Ruhumdakimavi ılık suda yıka masaj yap yatır canım ıhlamur ver pekmezli yoğurt yedir bol bol su içir inşallah atlatırsınız meyve de ver yesin ayına göre beslenmesini ve beslenmenizi iyi tutmaya dikkat edin .Geçmiş olsun. İnşallah
Ruhumdakimavi Blackcloud 7 aylık bebeğim ama bitkisel olarak bir şey yapılır mı bilmiyorum belki bir şey bulurum diye yazmak istedim
Blackcloud Ruhumdakimavi Ihlamur 6. aydan sonra veriliyor diye hatırlıyorum, az bir şey ıhlamur içirin isterseniz ama bebeğinizde küçükmüş onun dışında birşey yapılmıyor malesef.😔