Babyege Merhaba bebeğim 2 aylık rotavirüs aşısı yaptırıcam doktorumuz rotateq 3 doz olanın daha az yan etkı ve daha cok koruyuculuğa sahip olduğunu söyledi fakat bunun tam tersi 2 doz rotarix içinde söylenmiş siz hangisini tercih ettiniz?
Emirin_Annesi10 Babyege doktorumuza sorduğum da 3 dozluk olan la 2 dozluğun çok farkı yok ve 3 dozluk olanın bulunması zor olabiliyor dedi. 3. Dozuda verilemzse 2 doz boşa gidiyor sen 2likten yaptır garanti olsun dedi. Rotarix yaptırdık bizde
elseval Babyege bende rotarix yaptırdım.hem diğer aşılarla da çakışmıyor 3.ve 5. ayda yaptırdıgınız için.
Sonsuzmutluluk Babyege ben 3 doz olanı yaptırdım süt alerjisi şüphesiyle 3 aydır diyetteyim. Son dozu cumartesi aldı bebeğim 5 aylık şuan 3.4.5 aylarında aldık doktor alerjik bebek olduğu için daha az yan etkisi var dedi rotateg için tolaree edebilir daha iyi dedi şükür hiç bir yan etki olmadı bebeğimde
Babyege Sonsuzmutluluk bızdede besın alerjısı var yumurtaya karsı cıktı sut urunlerıni denıyorum sımdılık kabarmadı ama cok korkuyorum tekrarlar dıye gectı şükür bızım bulmak cok zor oluyor 😕
Sonsuzmutluluk Babyege bende açıyorum diyeti yavaştan benim kızım bağırsak tepkiliydi gaz mukus cıvık kaka zor gerçekten bu alerji işi.balık yediğimde kusuyordu sanki muz yediğimde de mukus yoğunlaşıyo balık barizdi ama kusma mukus huysuzluk
Babyege Sonsuzmutluluk bızım popoda kızarıklık cıltte dokuntu kızarıklık huysuzluk ve mukuslu kaka oldu sadece