Gr2727 Kızlar kayınvalidem çilek ekmiş ve çilekler çıkmış kızıma vermek istedi bnde verdirmedim 1 tanede olsa tattiralm dedi bnde yok dedm cilek 1 yaş altına önerilmiyormus doğru mu acaba . Kaynanama kalsa herşeyi vericek . Buarada bebegim 4 ay 21 günlük
Bgmbgmbgm Gr2727 14 aylık kızım daha hiç vermedim. Kızım zaten alerjik doktor erteledi bu yüzden vermemizi. Tabiki vermeyin
Dn123 Gr2727 ben cilegi jic vermem herhalde cunku çilek kabuksuz bir meyve bütün zirai ilaçlar yüzeyinde toplanıyor
Babybloom Alerji olabilir diye verilmiyor. Ben bir yaşından önce yedirmiştim, çok güzel be doğal çilek bulmuştum kıyamadım verdim oğluma da birşey olmadı. Ama senin bebik küçükmüş yaa daha ek gıda dönemi bile değil bence verme
AsyaDuaOz @Gr2727 Çok çok küçük annesi, 6 aydan önce tadım dahi önerilmiyorken alerjik çilek meyveyi sakın sakın vermeyin
Gr2727 Teşekkür ederim kızlar ben de biliyorum verilmeyeceğine ama ya da sizlere danışmak istedim kayınvalidemin bu tarz şeyleri var işte kırmak da istemiyorum kimseyi ama o da ilk torunu kadın bilmiyordur vermek istedi verdirme dedim bu konuda kırılan kırılır
tosbikannesiii Gr2727 tabiki verilmemeli kaldı ki bebeğiniz daha ek gıdaya bile hazır değil lütfen müsade etmeyin
Gr2727 tosbikannesiii bn ve eşim verdirmedik ztn bn 6 aydan önce HC bsy vermiyorum dedim yoruldum vala ya bu kadının sürekli bsyler vermek istemesinden
Sinem16y Ben ztn anlamıyorum anneanneler babaanneler sürekli bisey yedirme çabasında.. Ztn zamanı geldıgı zaman herseyı yicek. Benım oğlumda 1 yasında gecen gun kızım yerken kucuk bi parça vermıs 3 gun boyunca butun vücudu kızardı kabardı
Bebekfirarda Gr2727 ya benim oğlum 10 aylık ben bile korkuyorum vermeye 4 aylık bebek için çok erken . Merak ediyor belli ama anlat sen ona aç internetten nedenleri niyeleri okuyuver belki anlar .
Tatlisannedilekk Gr2727 çilek alerjik bir meyve canım, sakın verme 1yaşından önce. Ayrıca bebeğin çok küçükmüş adım da olsa ek gıdayı sindiremez
Gr2727 Çok sağ olun kızlar acaba sizlerin de kayınvalidesi benimki gibi mi sürekli böyle bir şeyler verme çabasında mı benim kızım beni emmiyor yeni bıraktık emmeyi kayınvaliden mamanın doyuramadığını düşünüyor sürekli bu kanı da ve ben işe başlayacağım 2 hafta sonra kayınvaliden bakacak Allah yardım etsin bana ben pimpirik bileyim biraz inşallah sorun yaşamam
Semaozguler Gr2727 Gr2727 çilek alerjik bi.meyvedir 1 yaş altına kesinlikle verilmemeli bence.kaynvalideni güzelce uyar bence canım