1prenses_annesi Merhaba hanımlar yeni doğum yaptım 8 gün oldu çok fazla uykusuzluk çekiyorum Buda baş dönmesi ve iştahsızlık yapıyor bende tahmini ne zaman atlatırım alışırım
Esra-ozsusam4 1prenses_annesi ahh kuzum. Allah kolaylık versin. evet 2 yasına kdr yolu var. bnm ki 1 yasında hala uyanıyor meme için veya baska bir sıkntısı olsun. alışıyorsun bir sekılde grçiyor ama cok yoruluyorsun. dün gece uyumadım pek o kdr yorgunum ki sırtım agrıyo cocgu zor doyuryorum:( uykusuzlk yorgunluk tükendim artık. evet memesiz uyutmaya calıs :(
bltern1 1prenses_annesi bebeğim 12 gündür evde ilk 3 gün çoook kötüydü şuan daha iyiyim yavaş yavaş düzelecek kendini şartlandırma iyi düşün
ftsdmrhn 5 aylik oldu hala uykusuzluk var ama ilk aylardaki gibi değil 4. Aydan sonra oturuyor bazı şeyler korkmayın.Siz sadece bebeğinizi naparsaniz yapın ama memede uuyutmaya alıştırmayin. İlk ay memede uyuyakalir yorulur ama sonraki aylarda yapmayın bunu benden size tavsiye
1prenses_annesi Esra-ozsusam4 ya uykusuzluk bi yana ben daha çok baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum 🤦🏻♀️
Sinoo61 Kesinlikle katılıyorum.. uyanıkken kucağınızdan inmesin isterseniz ama uykusu hep yatağında olsun yatağını tanısın.. zaten şimdi her koşulda uyuyor desteksiz uyumaya alışsın.. 5 ay uyku sorunu yaşadım çok zor 😞
Gc9098 1prenses_annesi yok ıkiside olmuyor ama yorgunluk var fazlasıyla dun ağladım uyuyamiyorum diye eşime çok özledim seni uyumayı falan diye ağladım bildiğin ama tabii ki geçecek bunlar da biraz zaman
Busragultekin 1prenses_annesi 32 günlüğüz bende uykusuzum iştahsızım başımda dönüyo hep uykusuzluktan bunlar
AcemiBirAnne1603 1prenses_annesi lohusa sendromu yaşıyorsun canım uykusuzluk evet olabilir ama iştahsızlık ve herşeye sinir olma istemi bende çok yaşadım ama geçiyor 14. Günden sonra düzeliyor
Lalande 1prenses_annesi her bebek farklı oluyor bence uyumayan uyumuyor kırkı çıkana kadar en fazla üç saat uyduğunu biliyorum şimdi altı aylık 8 saat falan uyuyor ek gıdaya tamamen geçtiğimizde daha uzun süreceğini ve sık sık uyanmaların azalacağını düşünüyorum
serhattt 1prenses_annesi 5 bucuk aylık hıc bır duzelme yok daha kotu olduk. bence en onemlı sey kendı kendine uyusun yoksa bas edemıyorsun buyudukce her yarım saatte bır uyanır o hataya dusmeyın.
Deryaoz 2 aydan sonra çok güzeldi gece 1 bazen 2 kalkardı 3,5 den sonra bi bozuldu şimdi 5 ay 8 günlüm gece 5 kere fln kalkıyorum daha beter oldu bide bağırarak ağlıyor çok fenaym çoook
Lalande Esra-ozsusam4 tabiki de aralıksız değil şuan dişimiz çıkacak ondan çok sık bazen ağlayarak uyanıyor ama 3 4 saat aralıksız uyuduğunu biliyorum