BrcCntkn Selam arkadaşlar doğuma girerken kaç kiloydunuz şuan kaç kilosunuz..? Ben 95 le hamile kaldım doğuma girerken 108 kiloydum doğumdan sonra 95 e geri düştüm ama şimdi yine aldım 100 kiloyum bebeğim 2 aylık…Sizlerde durum nedir?
41esra BrcCntkn 64 ile hamile kaldım 76 İle doğuma girdim Baya bi 72 de kaldım sonra hamile kaldım şimdi 67 ye düşmüşüm 8aylık kızım
BademsMam BrcCntkn hiç zayıflamaya çalıştınız mı? Çünkü kilonuz obeziteye dayanmış sağlığınızdan olmayın
BademsMam BrcCntkn bende 50.5 ile hamile kaldım 48 e düştüm. 62 kiloyla doğum yaptım. Şimdi 56 kiloyum
GizemHazal BrcCntkn 65 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim şuan 74 kiloyum 12 ay olucak hala aynı gitmiyo 😞
BrcCntkn BademsMam emziriyorum diye diyet yapamıyorum bı de ben antidepresan ilaç kullaniyrm sanırım o da kilo aldırıyor ama çok mutsuzum
Kadervural BrcCntkn 62 ile hamile kaldim 86 kilo doğuma gittim ekmegi falan kestim bebegim 1 yasinda sisligim yeno gitti 67 kiloya dustum vermeye devam
sevimlienerji BrcCntkn 55 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim 2 ayda 55 e tekrar düştüm şuan 55 im inşallah daha fazla vermem boyum 1.70 çok cılız görünürum 🤭
Derya-55 63 ile hamile kaldım 87 ile Doğum yaptım. Bebeğim 2 aylık 72,500-73,300 gidip geliyor takıldı 😊 internette emziren anneler için online diyet veren diyetisyen var katılsam mı bilemedim 21 günlük diyet programı veriyor
Sena00 BrcCntkn 62 ile hamile kalıp 77 kiloyla doğuma girdim şuan 70 kiloyum gitmiyo arkadaş ya bu göbek başa bela 😐yaz geldi yaza obez olarak gireceğim için çok mutluyum 🙄😂
serhattt BrcCntkn sıze tavsıyem aralıklı oruc yapmanız emzırırken kılo vermek daha kolay cunku. Ben böyle cok kılo verdım hamilelik oncesıne dondum hıc yememden kısmadım ama spor vs yaptım vede bebegım hıc durmuyor sız dikkat ederek cok guzel kılo verırsınız
kubraF BrcCntkn 85 ile doğuma girdim 75 e düştüm. Kızım ek gıdaya başlayınca diyete başladım kızım 16 aylık bende 64 kiloyum. 60 olsam iyi
Benbilmemanam BrcCntkn 53 ile hamile kaldim 75 ile doguma gittim bebegim 4 aylik suan 57 kiloyum. Hedefim 53 😁
Derin282021 Benbilmemanam birranne kilolarimiz cok yakinmis birbirine 5 ayda her ay duzenli mi verdiniz acba benim 3 ay oldu 91 in altina dusemiyorum
Asya001 BrcCntkn bende 55le hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim bebeğim 1 aylık şuan 59 kiloyum ama iştahım çok açıldı her dakka yiyorum ne yapıcam bilmiyorum 😩
brns21 BrcCntkn kilonuz cokmus kan değerlerinize baktirdinizmi sekerinize insulin direncinize baktirin bence.ben 53 le hamile kaldim 71 le doguma girdim su an 54 um
thecatcherintherye BrcCntkn 56 ile hamile kaldim. 65 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 10. günde eski kiloma dönmüştüm. Şu an bebeğim 2.5 aylık ve 52 kiloyum. Sezaryenle doğum yapmama rağmen üçüncü günden itibaren dışarıda yürüyüşe ve onuncu günden itibaren karın egzersizlerine başladım. Ve elbette günde 2.5 litre su. Emziriliyorsa normal yeme düzeninde, bol hareket ve su içerek kilo verilebileceğini düşünüyorum.
birranne BrcCntkn 87 ile hamile kaldım 105 ke doğuma girdim. Şuan 86 kiloyum. 5 ay oldu doğum yapalı.