En_guzel_yanim Kızlar akşama sadece ezogelin çorbası yaptım. Yanına ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Hergün ne yapsam diye düşüne düşüne yıldım valla😂🥰 sizce ne yapayım fikri olan. ( nefis yemek tariflerinden de baktım bulamadım🤷🏻♀️)
Saripapatyammm En_guzel_yanim Hmmm ozamannnn dusunelim 🤔 El acmasi D borek Mercimek koftesi Meyhane pilavi Havuclu pilav Patlican kofte sarma
En_guzel_yanim BalarisiYusra sebze falan yok evimde ya. Havuç, turp var. Buzlukta da kavurma, kuru patlıcan, lor var 🤷🏻♀️
pogacayanakli_aylamm Mom0988 ben dün yaptım ezogelin yanına sebzeli fırın yemeği yaptım yanına salata ayran
Minikcasper01 En_guzel_yanim hahaha bende bende bıhtımm yahu hele oruçken amanın herşeyi canım çekiyo hepsini yapıp yiyesim geliyor 😅 Ben bu akşam çökertmenin farklı versiyonunu yapıcam. Normaldw tavuk ya da dana eti oluyor ya kuşbaşı falan ben dönerden yapacam. Patatesleri kestim şimdiden su da bekliyor markettende kuzu dana karışımı döner aldım bakalım nasıl olacak dönerler 😅
En_guzel_yanim Minikcasper01 oo hadi bakalım. Yapta 1 tabak da bize gönder bacımsu🌸😂 afiyet olsun şimdiden iyi ramazanlar 🤲🏼❤️
BalarisiYusra En_guzel_yanim kuru patlıcanları çıkart haşla dolma yap oh mis valla 🤤 havuçtan havuç tarator salatası yap bide sulu bi yemek yap yeter bence Kuru fasulye felan 😂
MinikOsman En_guzel_yanim patlıcan dolması ve salçalı soğanlı patates püresi yadaaa kavurma ve pilav 😁
Mom44454 En_guzel_yanim bak canım haftalık veya iki haftalık yemek planı yap ona göre alışveriş yaparsın sonra günler içeriisnde değişiklikler yaparsın çok rahat olur mesela ben hafta da bir tavuk haftada bir köfteli bir yemek bir sebze yemeği bir bakliyat bir de pide lahmacun tarzı menü hazırlıyorum alışverişimde ona göre oluyor kafam rahat😅😅 pirinç pilavi bulgur pilavı makarna gibi de yanına eklemeler yaparısn
En_guzel_yanim Mom44454 mantıklı aslında. Geçen gün alışveriş yapmıştık. Fakat sebze almamıştım🤷🏻♀️ bidahakine öyle yapıcam. Teşekkür ederim camım🥰🤎
En_guzel_yanim Drnk ben geçen gün erişteli yeşil mercimek yapmıştım. Namı değer kara şimşek😂 yanına da pilav yaptım öyle yemiştik 🙏🏻🤷🏻♀️
mrveefe12 En_guzel_yanim al bendende o kadar… Ramazan olunca çorbası ana yemeği tatlısı hergün farklı bişey yapılıyor bugun etli patates bezelye yemeği yapıcam