Aysenurmiran Herkes tatile gidiyor şuan anlamış değilim uçak yolculuğuna izin var mı şehirlerarası yasak yokmu ben mi yanlış biliyorum otelle felan gidebiliyormuyuz
turansmom Aysenurmiran kim gidiyor? Yasak şehirler arası diye biliyorum ama anlamadım tek enayi biz eve tıkılanlarız herhalde🤦♀️
turansmom BalarisiYusra Geçen haberlerde öyle diyordu ama. Şehirler arası yolculuklar iptal, saat 7den sonrada heryer kapali
Bualemdeyeniyim Aysenurmiran akşam 7-5 sokağa çıkma ysağında şehirler arası yasak diye biliyorum gündüzleri bi arkadsım izmire gitti biri sakryaya gitti gidilyo yani sacma
BalarisiYusra turansmom 7 den sonra heryer kapalı onu biliyorum da şehirler arası ne zaman çıktı yasak haberde ben göremedim 🤭geçen kayınvalidem otobüsle orduya gitti geldi yasak yeni mi başladı
turansmom BalarisiYusra Ne bileeem ben kız 7 yasağı başladıgı gün başladı şehirler arası diye biliyorum ama bilmiyorum gibide. Kaynanan ne zaman gitti bilemiyorüümm ama bizim akraba istanbuldan gebzeye kızına gidemiyor kaldı öyle el evinde😂🤷♀️