Kturna Kızlar bebeğim tam 3 aylık oyunu halısına yatırdığımda hiç ilgisini çekmiyor bakmıyor bile Sizinkiler nasıl daha erken mi yoksa
Elfie Kturna bnde 2 gün oluyo alalı babies piyanolu müzikli oyun halısı aldm yavaş yavaş alışıo düne nazaran bgn daha iyiydi bnmde bebeğim 3 aylık oldu aynalı olması özellikle dikkatni çekti
fatmanurkantar Kturna zamanla artacak ilk zamanlar benim kızda ağlıyordu bir hafta devamlı bende onunla oynadım bide ilk iki gün 5-10 dk diğer günler bir kaç dakika daha artarak şimdi kendi kendine 20 dk taş patlasın 25 dk sonra bağırıyor 😂
2miniginannesi Benim de tam 3 aylık olmasına 4 gün var benimki çok güzel oynuyor çok seviyor yalnız ben iki aylıkken almıştım bir aydır var yani sadece ilk günler alışamadı zamanla alışıyor ve seviyor yeni aldıysanız o yüzden olabilir
Ozlemelmas Benim kızım 3 buçuk aylık oyun halisina koyuyorum saniyede yüz üstü çeviriyor kendini ya kullanamıyorum
Ozlemelmas Kturna Aynen her bebek ayrı bizimki çok hareketli bir bebek yerinde durmuyor yatağında sürekli dönüyor kolik bide gaz sancilarimiz hala bitmedi