Esmaaaaaaa 2.5 aylık bebeğim var hanımlar kırkım çıktıktan 5 6 gün sonra avuç içi kadar kanamam oldu.Adet sandım ama kesildi.Bugğn tekrardan avuç içi kadar kan geldi.Başına böyle birşey gelen varmı.
Sleepwalker Esmaaaaaaa Benim 2 uç ay sonra adetim geldi aynı senin dediğin gibi 10 gün içerisinde bri gün geldi azıcık birgün gelmedi bir gün geldi baya çok sonra kesti ağrı sızı yoksa sıkıntı yok rahmin doğumdan sonra eski haline dönmeye çalışıyor yani küçülüyor içinde ne varsa yavaş yavaş atıyor işte
Fatmamirac_2705 Esmaaaaaaa benimde oldu aynısı normalmiş sanırım daha tam toparlanmamış oluyormuş rahüm
Esmaaaaaaa Sleepwalker Anladım aynen dediğiniz gibi ayrı yok sıkıntı yok devamlılık yok.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için🥰
Esmaaaaaaa Fatmamirac_2705 emziriyormusunuz peki bebeğinizi Emziren annelerde adet başlangıcı daha geç oluyormuş sanırım.Ben emziriyorum adet oldum sanıyorum iki seferdir ve bu Benim emzirmeyle alakalı yolunda gitmeyen bi durum var korkusuna kapılmama neden oluyor.1 gün sürüyor anlamış değilim 🙄
Fatmamirac_2705 Esmaaaaaaa emziriyorum benimde aynı oldu 30 gunluk Ken kesildi lohısa kanamam 40 gunlukken tekrar basladı 1 hafta surdu sonra tekrar kesildi 1 hafta sonra tekrar geldi üç gün sürdu sadece sonra 1 hafta gelmedi 1 hafta sonra geldi be bı gün sürdü
Esmaaaaaaa Fatmamirac_2705 peki sütünüzde bi problem oldumu ve doktora gittiniz mi bu durumla alakalı
Fatmamirac_2705 Esmaaaaaaa yok hayır gitmedim benım doktor kuzenim vardı ona sordum o normal olabilir dedi