Aygulglby 10 günlük bebeğimin dün gece farkettik burnu tıkalı ne yapmak lazım doktoruna danışıp mı burun aspiratörü kullanmalıyız. Huysuzlaştı , burnunun biri de dolu görüyoruz . Tavsiyeleriniz neler tecrübeli annelerrr
SeherRonyaMelek Aygulglby ben biraz serum fizyolojik sıkıp aspiratör ile temizliyorum canım öyle yapabilirsin . Yenidoğanda burun tıkanması sık sık oluyor burun delikleri küçük olduğu için
Petitom Aygulglby canım doğumdan kaynaklı pislik oluyormuş eğer yapabilirseniz burnundan şırıngayla serumfizyolojik sıkıp sırtına vurun o işlemi ben yapamadım hemşire hastaneden çıkmadan o şekilde temizlemişti çok da rahatlamıştı ama burnunun biri daha sonra yeniden tıkandı ben de her gün bir kaç damla serumfizyolojik sıktım açıldı ama çekmedim burnuna zarar veriyormuş
Eomeoni Aygulglby youtube da dr osman gönülal’ın videolarını izleyebilirsiniz fikir olur size uygulamalı gösteriyor
Aygulglby @SeherRonyaMelek Alıp yapalım hırıl hırıl nefes alıyor canım uykuya da dalamıyor kolay kolay endişeleniyoruz biz de tabi
SeherRonyaMelek Aygulglby burun tıkalıysa uyuyamaz canım küçük bebişler burundan nefes alıyolar çünkü
Aygulglby Eşime söyledim tavsiyeleriniz üzerine serum fizyolojik aldı eczaneden şırıngayla sıkacagm akşama inşallah iyi gelir .
Aygulglby @SeherRonyaMelek öyleymiş yeni yeni öğreniyoruz herşeyi ilk bebek olunca bilmiyoruz tabi hep sora soruştura araştıra öğreniyoruz korkulacak birşey var mı diye endişeleniyoruz en ufak birşeye