Eminelisa Merhaba kızlar organik pirinç unu irmik ve yulafta hangi markalari kullanıyorsunuz bebeginiz icin ek gidaya geciyorz bizde 😊yardmlarnizi bekliyorum
41esra Eminelisa pirinç ununu kendim yapıyorum irmik yulaf içinde marketlerdeki organik olanları alıyorum Happy life dı galiba markası ☘️
Eminelisa 41esra pirinç ununu kendin nasl yapiyosun cnm pirinci robottanmı geciriyorsun … yulaftada ayni seyi duymustum robottan gecirerek un elde ettiklerini oylemi
41esra turansmom önce baya bir Pirinççi güzelce yıkıyorum sonra bir gece duyun içinde bekletiyorum ertesi gün bir sofrabezine seriyorum iki gün kurutuyorum sonra robottan geçiriyorum
turansmom 41esra aa tamam bende geçen mısır unu mısırdan oluyor, prinç unuda pirinçten olur bence diyordum pek beni takmadı😂 hemen deneyeceğim, peki sadece muhallebimi yaparım bundan? Yeni ek gıdaya geçtikte ilerleyen zamanlarda ne yaparım
41esra turansmom 😂😂oluyor oluyor. Yani ben yatmadan önce veriyorum içine muz falan katıyorum hep yiyeceği bir şey zaten muhallebi başka ne olur bilemedim 🤷🏻♀️