Altntaskadrye Güzel annelerim bebeğinize avakadoyu olgunlaştırıp mı veriyorsunuz ilk defa vereceğim bu arada 7 aylığız neler vermemi önerirsiniz tıkandım kaldım yardımcı olursanız sevinirim 🤲🌸
Cheddar Altntaskadrye evet biraz yumuşaması lazım karanlık bi yerde yanına elma koyarak ya da kese kağıdı ile sarak olgunlaştırabilirsiniz. Muzla güzel oluyo
Mirac_21032019 Altntaskadrye kabak,patates,havuc,brokoli,muz,elma puresi,avakado (ben avakadoyu muzla karistirip ezip veriyodum) kahvaltisina 1 cay kasigi ruşeym atmani oneririm cok faydalidir.
Mirac_21032019 Altntaskadrye bal kabağı,semiz otu bunlari blenderdan cok az gecir su gibi yapma biraz pütüre alissin agzi
41esra Altntaskadrye muzun elmanın yanında güzel olgunlaşıyor dışı iyice yumuşadıktan sonra veriyorum Genelde kahvaltısında. Bazen ara öğün olarak muzla karıştırıp veriyorum bazen de yulaf muz avokado karıştırıyorum seviyor her türlü 👍🏽
turansmom 41esra Mirac_21032019 Cheddar Muz yerine elma yada armutla verebilir miyim? Bhz yasak bizede şuanlık. Birde ben elma, armut, havuç, patates, yeşil kabak, balkabağı ve bezelye atıyorum çorbalarına veriyorum, başka ne vermeliyim?
Kagansmother Cheddar ay benimki de 1 haftadir karanlık yerde duruyor ama elma koymadım yanina olgunlaşmış midir nasılsın anlicam 😅
Melek-3434 Mirac_21032019 merhaba ruşeym hangi gıdalarla ne şekilde kullanıyorsunuz pişirmek gerekiriyormu ruşeymi hiç kullanmadım bilmiyorumda
Altntaskadrye Mirac_21032019 alıştı şükür Canım hep pütürlü verdim öğürmüyor yiyor Allah’a şükür teşekkür ederim dediğini vereyim
sokomel market avokadosu kolay olgunlaşmıyor olgunlaşınca da çürümeye duruyor ben internetten almaya başladım çok güzel kıvamda geliyor 2-3 güne mis gibi oluyor netten almanızı öneririm. https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=alibabatropikal07&sid=NG9RU0lzTnFaZU1mN2x4azBfLTFfIF8g bakın buradan almaya başladık. siirt fıstıkları da çok güzel. avokadolun tadına buranın avokadosu ile vardım umarım böyle devam eder.
41esra turansmom sade olarak da verebilirsin illa bişey katmana gerek yok ama tabi püre haline gelince karıştırabilirsin
Mirac_21032019 turansmom tarhana corbasi kurtarici corban olur.Yayla corbasi bebekler yogurtlu seyleri sever.Tabiki elma armutta verebilirsin.
sevimlienerji Altntaskadrye yanına 1 elma koyarak sarın karanlık bu bi yere koyun ben fırına koyuyorum 1 2 günde olgunlaşır parmağınızı bastırınca üzerine parmak iziniz çıkarsa olgunlaşmış demek.yumurta pekmez Yulaf ezmesi gibi karışım yapabilirsiniz 🤗
41esra Merveyasarkemal yarısı içinde çekirdeğiyle sürece sarıp saklarsan 2 gün dayanıyor 2.gün tüketilmesi lazım ama mutlaka
Altntaskadrye Merveyasarkemal bende bilmiyorum Canım ya kestim dolaba koydum ama verilir mi bilmiyorum
turansmom 41esra Tek başına verdim ama çok öğürüyor yemek istemiyor asla. Tam püre gibi olmadı yine zaten ezdim olmadı, blendırdan gecirdim yine ezilmedii
Mirac_21032019 turansmom tabiki 7.aydan itibaren tavuk serbest artik ama market tavugu degilde köy tavugu bulabilirseniz cok iyi olur.
Mirac_21032019 turansmom size cok guzel bi tarif veriyim kendinizde cok seviceksiniz .Tadi muhtesem ve beslyici.Terayagini eritin 1 corba kasigi unu biraz kavurun 3 bardak sut koyun 2 bardakta su kaynadiktan sonra icine 2 tane kup kup dogranmis kabagi atin kabaklar yumusayinca blenderdan gecirin tuzunu nanesini karabiberini koyun tamamdir.Asiri lezzetlidir ve cocuklarda sever.
Mirac_21032019 Melek-3434 hayir pisirmeniz gerekmiyo ben kahvalti tabagina o aylarda 1 cay kasigi dokuyodum.Yumurta muz bebe biskuvisi pekmez peynir karisritip icinede ruseym atiyodum.Ruseym bagisiklik icin cok faydali.