Feride20 Merhaba Anneler, kızım 5 aylık yatarken uyurken emerken kulağı hep kıvrılıyor duzeltsemde tekrar oluyor uyurken müdahale edemiyorum bandana vs.seylerden hoşlanmıyor napabilirim çocuğum kepçe kulak olur mu 🤷
anne15 Feride20 kızmda sag kulağı hafif daha dısa bakıyo hep kıvrıldı hep düZelttim cok belli belirsiz . Sac bandı durmadığı için takamadımda
Ylcmelis Feride20 Bizdede aynı durum var valla sürekli düzeltiyorum uyusada çünkü uykusunda dha çok kalıo o tarafın üstünde benm bebeğime bandana takıyorum ama kayıo sürekli kıpırdadığı için yüzüne gelince dha tehlikeli o yüzden çıkarıyorum 🤷🏻🤷🏻
MihrimahRabia Benim kızımda aynı valla kepçe olduk gidiyoz 🤣 biraz daha büyüdüğünde bol bol bandana fln takarım geçer diye avutuyorum kndimi
Aysegul1aren Bizdede ayni sorun var hep.sol kulagina yatti ne kadar düzelttiysem care bulamadim simdi kıkırdak diye bisey yok kulaginda hafifde dışarı doğru bende burda bekliyim caresini bulan varaa paylassin 🤭
Feride20 Ylcmelis Duzeltsem bile gece boyu kıpırdayip duruyor sürekli başında uyanik durup duzeltemem 😂
Ylcmelis Feride20 bnmkide öyle ama bi süre sonra kendisi durup uyuyor yada sırtına hafifçe vurarak pışpışlıyorum yatıyor
Aysegul1aren Feride20 Sanmiyorum ama inslalah cunku 9 aylik.olduk simdi istedigi gbi uyuyo sag sol ama hala uzerine yatiyo cunku kivriiliyo kulagi 🤣 o benim kucuk kepce adamim 🤭💕 ben biraz arastirma yapmistim bu konuda kikirdak olmadigi icin duzeltilmesi icin apartlar var biraz daha ileride rahatsz ederse beni goturmeyi duusnuyorum
Fatma2772 Benimde oglumun sağ kulagi tek öyle hep kivriliyor diğer kulagi oyle degol ama tek kulagi mi kepçe olacak acaba 🤔