dunyaninenguzelkokusu Kargoyu arayıp bir sonraki gün dağıtıma verseniz desem kabul ederler mi ? Ne güzel sabah bulunduğum şehre gelmiş ama hala dağıtıma vermemiş sürat kargo
Papatyaninannesii dunyaninenguzelkokusu korgıculsr arıyor genelde aradığında evinize yakın bir yere bıraktırabilirsiniz misal dğn kargom gelmıs evde yoktuk kargocu arsmıs duymamısım karsı bakkala bırakmış kargoyu sağolsun
dunyaninenguzelkokusu Papatyaninannesii Kapıda ödemeli almıştım canım kesin arayacaklarını bilsem içim rahat olur da genelde pek aramazlar beni çok kez sipariş verdim 😊
Papatyaninannesii dunyaninenguzelkokusu o zaman kargoyu ara canım ettelettir ben hiç yapmadım ama arkdaslar olur yazmıs❤️
Elifmoms dunyaninenguzelkokusu karşı komşunıza para bırakıp almasını sağlayabilirsiniz. Normalde aramasalar bile evde olmayınca kesin arıyorlar.
hunilimomm dunyaninenguzelkokusu sabah geldiyse büyük ihtimal yarın dağıtıma çıkar sabah dağıtım aracı çıkmıştır cunki ha yine önlem amaçlı bi komşuya felan bıraktırın ben öyle yapıyorum kapıda odemeliyse parayı komşuya veriyorum yoksa apartmana bıraktırıyorum
Glysrcn dunyaninenguzelkokusu kargoyu kapıya borakani diye not bırakıyorum ben bırakıyolar . Apartmanda bi şey olmayacağını biliyorum ama. Çalınma vs bişey olmazsa siz de öyle yapabilirsiniz