Yenianne1997 Selam anneler bugün 2. Ay aşısı olmak için sağlık ocağına gittim hemşire kalça çıkıklıgı testi yapmamı söyledi ama ben pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum aşıya bile mecburi geldim. Benim gibi kalça testi yaptırmayan var mı ?
Yunusemreveannesi Yenianne1997 bende dun yaptirdim canim kalca cikigi testini hemen yaptilar yaptirip cikarsin hic biyere dokunmadan benim bebegim 1bucuk aylik ama mecbur gittik
Yunusemreveannesi Yenianne1997 biz dogdugundan beri hastanelerdeyiz hic bisey olmadi cok sukur dikkat edin bide nasipte varsa evde otururkende hasta olursunuz tedbir bizden taktir Allahtan
Mbal Yenianne1997 ultrason ile bakılıyor. O anda cihaz ölçüyor dr söylüyor zaten. İhmal etmeyin lütfen çünkü şu an tedavisi çok basit bebek büyüdükçe sorunlara yol açar.
Goktugmom_ Yenianne1997 maalesef canım kalça çıkıgı testi cokk cok önemli ne kadar erken teşhis o kadar iyi başımıza geldi cok zor
Kubra012 Kesinlikle ihmal etmeyin bizde kızım 3 aylikken gittik şuan 4 aylık ve kalça çıkığı için aparat takıldı.. eğer ihmal ederseniz çok geç kalmış olursunuz bu demek oluyor ki daha sonra ki tedavide zorlaşıyor…
Baybymucize Yenianne1997 canım pandemide en çok hastaneye giden benim ve şehirler arası sürekli gidip geldim hamilelikte sürekli hastanede yattım git önemli bişey ben yaptırdım sosyal mesafe temizlik maske birde sağa sola değme ben sürekli hastanede yattım bebeğim prematüre doğdu hastenede sürekli corona testi yaptılar hep negatif ti geçseydi bana geçerdi bu lanet hastalık ultrasonla baklıyor ölçüm yapıyor iki kalçadan ve hemen sonucu eline veriyor
Tospikkkk Yenianne1997 özel hastanede yaptırdkk gayette sakindi üç beş dakka sürdü zaten kesinlikle yapılmalı dedi doktorumuz
zarifbirhanim Yenianne1997 Kalça testini mutlaka yaptırın. Çocuğunuzda kalça çıkığı varsa ömrü boyu sahip olacağı bir engele sebep olabilirsin. Önlemini al. Benim kızımda kalça çıkığı vardı pandeminin ilk çıktığı günden beri iki haftada bir kontrole gittik. Çok şükür hastalık kapmadik
Dhi Yenianne1997 ihmal etmeyin lütfen 1. Ayda mutlaka yapılması gerekiyor diye hemen yaptırmıştım. Arkadaşımın kızında vardı 1 ay korse ile tedwvi olmuştu çok şükür düzeldi. İhmal etmeyin lütfeen
Yusufali06 Yenianne1997 öyle Bi hataya aman diyeyim düşmeyin. Kuzenimde öyle düşünerek götürmemiş kızını çocuk 1.5 yaşında daha yeni kurtuldu alçılardan tedavisi de bitmedi. 1.5 yaşında ama yürüyemiyor çünkü şuana kadar hep alçıda yattı çocuk. Sonuç olarak hastaneye olmasa bile markete pazara ya da ne bileyim işe gidiyorsunuzdur hergün siz ya da eşiniz. Bebeğin sağlığını riske atmayın lütfen 🌸 İnş temiz çıkar sonuçlar Bi kere gitmeniz yeterli olur
Ndmdmr Yenianne1997 cuma günü yaptırdım normalde birinci ayda yapılması gerekiyormuş biz yoğun bakımda olduğumuz için ikiye kaldı mutlaka yaptır olduğun bölgenin hastahanesinin en sakin günlerinden saatlerinden birini seç zaten beş dk lık bir işlem ultrasonla bakılıyor kalça yerine oturmuşmu diye Allah göstermesin dayımım torununda yaşamıştık çıkıklık konusunu çok zor her sıkıntı nekadar erken tehşis edilirse okadar iyi