ZmrNsa09 Sevgili anneler kızm 7 ay 2 günlük 5. Ayda tadimlara baslamistk 6. Aydada kahvaltiya basladik suana kadar ev yapimi lor peyniri haslanmis yumurta sarisi muz yada avokado karstrp uzerinede pekmez gezrdrip veriyodm kivaminida ıhlamurla aciyodm biraz ama artk hep ayni seyi yemekten cocuk da skıldı genelde tarif kitaplarinda pankek omlet falan var alternatif olarak bugn denedm biraz omlet gibi yaptm ama gayet yumusakti yemedi agzini acmadi bir iki kere yedi onuda ögürdü sizler ne veriyosunz kahvaltida bebislerinize tecrubeli anneler.yardmci olursa cok sevinirm 🙏
nazatamina ZmrNsa09 iki tane cici bebe ama tatli olandan degil sebzelisi cikmis onu sicak su ile aciyorum icine ev yapimi labne yumurta sarisi ekliyorum sadece bunlari catalla ezip hafif puturlu birakip veriyorum
Dms ZmrNsa09 öğürme nedeni pütürlü yiyeceklere alişkın olmamasi olabilir çok püre vermeyin derim bu öğürme reflexi iki yasina kadar devam edebiliyor. Ben blw yapiyorum omlet, sebzeli-meyveli pankek, salatalik, bazen meyve, avakado bu sekilde sunuyorum
ZmrNsa09 nazatamina benmkide asagi yukari benzer ama omlet pankek veriyim artk diyorm ögürüyo onlara ne zaman baslaniyo acaba
ZmrNsa09 Dms üstelik blender falanda yapmadm basindan beri pütrlü bırakiyorm insallah alisir eline bile almiyo pankeki agzina götrmüyo hic
turansmom VERA19 Bence bununla ilgili bir post açılsın, çünkü çok güzel şeyler var ama bundan kimsenin haberi yok. Ben çorba tariflerimi falan hep ordan alıyorum çok da güzel oluyor🤷♀️
VERA19 turansmom Değerlendirebilir bir fikir aslında,çok güzel tarifler var bende bebeğime yapmaya bayılıyorum🤓 Fikriniz için teşekkürler,bildiricem💜
Dms Elifadakrt soymadan boydan yarisinı kesip eline tutusturuyorum içini kemiriyor ek gıdaya basladigimizdan beri veriyorum. Ben sıkıntı yaşamadim ama her bebek için uygun olmayabilir
Dms ZmrNsa09 benim kızımda asla başkası verdiginde agzını açmiyor bazen cok çekilmez bir hal alabiliyor. Hepsinin huyu suyu farkli. Allahim hepsine saglikli ömürler versin 🥰