Esrayd Merhaba kızlar şu soru aklıma takılıyo bi emzirme de iki memeyi mi veriyosunuz yoksa birini mi??
Zulalhamza Esrayd 5.5 aylik bebegim var genelde tek memeyi emince kendisi bırakıyor doyduğunu anliyorum. otekini de teklif ediyorum bazen iciyor bazen icmiyor ama simdiye kadar hep tek memede doydu
En_guzel_yanim Esrayd birini emzirdiğimde doyuyorsa diğerini emzirmiyorum ne zaman mırıldanırsa o zaman emziriyorum. Bazende ikisini bir emziriyorum
laura_ Esrayd kendi bırakana kadar veriyorum baktım emiyor ama yutkunma sesi gelmiyor diğer göğsünü veriyorm zaten biraz emip bırakıyor onuda
Esrayd Zulalhamza benim kızımda 3.5 aylık normalde tek meme emziriyodum ama atak haftasından mı çok huysuz yoksa aç mı anlayamıyorum
Esrayd En_guzel_yanim benim kızımda 3 ay 16 günlük atak haftasından mı yoksa aç olduğu için mi huysuzlanıyo anlayamıyorum 😓
Esrayd En_guzel_yanim emzirdikten sonra ağlamıyor ama yarım saat 1 saat geçtikten sonra huysuzlaşıyor uykudan mı açlıktan mı anlamadım
Es-esm Tek meme de soyar çok şükür 5 ayliğiz .diğer memeyi diğer aciktiginda veriyorum hiç iki meme yapmadım
BabyGroot Esrayd benim kızım 13 aylık genelde uykuya geçeceği zaman emziriyorum tek meme de uyuyor zaten 10 dakka içinde o yüzden tek tek gidiyoruz 😊
Esrayd Zulalhamza sabah uyandığında dopdolu gün içinde her emzirmeden sonra az kaka yapıyor ve illaki içinde çiş oluyor