Eymenebru38 Kızlar yardım edin banaa bebeğim 1 aylık oldu sürekli ıkınıp kızarıyor gazınıda alttan üstten çıkarıyor yerine yatırınca hemen uyanıyor uzun süreli uyumuyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 7 den beri ayaktayız
Eymenebru38 mirayybebek yapıyorum kuzum yine aynı sancı mı rahatsız ediyo bilmiyorum kolik daha zor gerçekten
Eymenebru38 etipuf sen ne yapıyorsun kuzum çözüm bulmamız lazım buna gaz damlasi da kullanıyorum ama fayda yok özellikle gece sabah oluyo
etipuf Eymenebru38 biogia kullanıyorum ben ama ıkınırken kıpkırmızı oluyo kaka yapmasndada sıkıntı yok anlık çözüm olarak karnını bebek yağı ile masaj yapıyorum canım ama anlık etkili oluyo tam sonuç nasıl olur bilmiyorum 😕
Mom587 Inan aynı durumdayz 24 günlügüz. Ne uyuyoruz ne duş ne yemek. Evde 3 kişi yetisemioz bakamioz perişan haldeyiz
Eymenebru38 Mom587 bizde aynı valla ağlamaya başladı mı gönlünü yapmak için her yolu deniyoruz ıkınma sesi duymaktan Piskolojim bozuldu ağlayacak uyanacak diye kıyamıyorum da dalamıyor uykuya
Mom587 Eymenebru38 emzirdikce kısır döngü oluyor diyor doktorlar gaz konusunda 2 3 saatten once emzirmeyin dio ama olmuo..napagimi şaşırdım 2 ilaç kullanıoz 1 probiyotik banamisin demio
Keremg Eymenebru38 gazdandır o zaman masaj yapın zeytinyağıyla. Yada ilaçlarınızı değiştirmeyi isteyin ben aguline kullanıyorum bitkisel şurup. Bebeğimde ıkınıyor ama her zaman değiş şurup işe yarıyor gerçekten
Eymenebru38 Keremg dün farklı bi tane yazdırdım onu kullanıyorum faydasını görmezsem d3 ü kullanmaya devam edecem doktor d3 daha faydalı dedi gaz konusunda bi fayda göremedim ama vitamin olarak iyiymis
Eymenebru38 Kbrasg gazdan dokundurtmuyor 2 3 aylık olana kadar devam edebilirmiş inşallah kolik bebek olmazlar
Hum34 Doktora gittiğimde Allah ondan bin kere razı olsun ki bebeğime bir masaj öğretti ve probiyotik ile damla verdi. Bunları uygulayınca cidden rahatlıyor. Tek önemli olan bunu sürekli yapmak. Gazı olmasa bile masaj yapıyorum ben.
Yusraninannesi Eymenebru38 iyeleri batmis olabilir dizinin ustune yatir yavas yavas asagi yukari yap canm