Ahlasberamom Edakrpz asıl beklemezsek zarar edeceğiz dibe vuran elbet çıkacaktır satmazsanız zarar da etmezsinizz 🙏🏻☺️
archmom Edakrpz dibi vurdu zaten bu saatten sonra satmanin bir mantigi yok.Doge coin butun piyasayi batirdi mahvolduk😄Btcden paralar oraya akiyor o yuzden hepsi dustu
Karas Edakrpz valla müthiş kârdaydım hepsi gitti üstüne şimdi anaparam zararda ama umursamıyorum her düşüşün bi çıkışı vardır bu piyasada kenarda nakiti olan dibi toplamalı hatta 😅 ytd
Rukiyecavusooglu Kızlar bende girmek istiyorum nasıl kayıt olacağım nerden olacağım yardımcı olur musunuz😊
AyazMerve Rukiyecavusooglu Ben de ben de 😁😁 Para işlerine pek kafam basmaz ama denemek istiyorum küçük miktarla bakalım anlayabilirsem 😂 Bu arada kızlık soyadım Çavuşoğlu bi duygulandım 🥲
Benanneyimanne Edakrpz 1bın lıramız 7bınlere kadar cıkmıştı şuan 4bınımız var her turlü kardayız dipten almıştık cunku yınede bekleyecegız yılsonuna kadar en az
Tuana4747 Edakrpz büyük tutarı ana paradan zarara girmeden sattım hemen yoksa batiyorduk ufak bir para bttde var onunla devam ediyorum ondada ana paradan zarardayim
Rukiyecavusooglu AyazMerve ahah bakalm biri anlatsa hayırına 😊😁 çavuşoğlu bi garip geliyor banada daha alışamadım soy adıma 😁
Laylaylaylaylom Edakrpz 0.5 TL lerden doge almıştım izliyorum 🤣 btt almıştım batiyorum 🤣 holo güzel düştü alım fırsatı mi acaba diye holo almayı planlıyorum yatırım tavsiyesi değildir
ikizannesii01 Edakrpz satarsam zarardayım. Bekleyeceğim büyük zarar var eşimde bende de holo vardı 😅 şöyle düşünüyorum altınım var düşünce direk kuyumcuya gitmediğime göre bunu da bekleyebilirim 😁
AyazMerve Rukiyecavusooglu Bana da söylemek zor gelirdi , Aksoy oldum rahatladım 😅nerelisiniz bu arada