Alparslan12 YavruKartal Yamanikko anne sütü ve mama kullanıcam o yüzden 4 haftada değilde 5-6 haftada bitiyo acaba sıkıntı olurmu
Yamanikko Alparslan12 bende anne sütü ve mama karışık besliyorum. Gündüzleri emziriyorum gece ve sabah uyandığında 90 cc mama veriyorum. Bendeki mama 400 gram 2 hafta ancak yetiyor.🙂 bence miyadı dolduktan sonra vermeyin zararlı olabilir🙂
YavruKartal Alparslan12 Evet sıkıntı olur. Gıda ve kimya mühendisine bile sordum ben bunu ☺️ Açılıp oksijenle temas ettiği için bozulma oluyormuş.
Alparslan12 Yamanikko sizinki çok içiyomus ya benimki zorlasam 60 cc bitiremiyo daha önce aptamil kullanıyodum kabızlık yaptıgını düşünüyorum bebeğimde ve cok gaz yapıyo gibi bebelac gold aldım bugün bakalım o nasıl olacak
Yamanikko Alparslan12 evet canım biraz iştahlı🤣 sma optipro kullanıyoruz bizde ben çok memnun kaldım kabızlık veya gaz sorunuda yapmadı🙏🏻🌸
Alparslan12 Yamanikko kaç aylık bebeğiniz ben bir tek bu ay için aldım mamayı oruç tutuyorum sanki biraz sütümde azalma hissediyorum iftara doğru. En azından iftar saati mama verirsem sütüm o ara olur bu şekilde devam ettiririm
Minikkusuumm YavruKartal benimki oturma odasında duruyor canim sürekli sıcak su termoslarida orda sadece mamayla beslediğim için pratik oluyor direk elimin altında yapiyorum dolapta olmasa sıkıntı olur mu acaba