Asdcgh Bebegimin kulağı ağrıyo günlerdir niye bilmiyorum sürekli kulağını çekiyo yirtiyo eli kulağından inmiyo resmen annem de kendi sütünü damlat iyi gelir dedi eskiler öyle yaparmış sizce iyi gelir mi damlatmalı mıyım 🙄
Eesay Asdcgh süt kulağa göze damlatılmaz enfeksiyona sebep olabilir. Dişi çıkıyorsa kulağına vuruyor olabilir.
AzraEcemsMom Asdcgh bi arkadaşıma bebekken yapmışlar şuan %20 işitme kaybı var kristalleri oynamış.Eskilerin her bildiğini doğru kabul etmemek lazım
ikbalkr Asdcgh yapmayın öyle bir şey. pediatriya, kulak burun bogaza gidin. Süt içince agri kesici özellik gösterir oyle damlatinca hiç bi etkisi olmaz
Eesay Asdcgh anne sütü bebeği beslemekten başka kullanılmamalı, göğüs yaralarına hafifçe sürmek dışında. Göze damlatılması halinde enfeksiyonu arttırır, internette bir kaç kaynaktan da yararlanabilirsiniz🌸
MTZ-61 Asdcgh bak sende dedin kendi sütünle sildin damlatmadın onda problem yok ama diğerleri için bilgim yok.
Esila1716 Asdcgh süt damlatmak yerine hastane veya sağlık ocagina götürebilirsin neden ninem icatlarını bebeğinin üstünde uyguluyorsun ki
Asdcgh Esila1716 uygulamıyorum canm bi bilgim olmadığı için sormak istedim şu hastalık zamani sürekli hastaneye gitmek istemiyorum hepsi bu🤦♀️
Gin Asdcgh doktora götürseniz daha iyi olur😳 diş çıkarma zamanı yakınsa o da kulak ağrısı yapabiliyorZ
Asdcgh Gin ben de ondandır diye tahmin ediyorum o yüzden hastaneye gitmek istemedim virüs zamanı zaten korkuyorum ama geçmezse bi süre daha kbb ye götürürüm
Esila1716 Asdcgh öyle ama bebeğinin kulak enfeksiyonu ilerlersede daha kötü olur sağlık ocakları daha sakin oluyor istersen oraya götür bir dahada ilerlerse bebe dayanamaz ağrısına kendimden biliyorum
merve0128 Asdcgh kesinlikle yapmamalısın dönüşü olmayan şeylere yol açabilir doktora neden götürmüyorsun böyle bir ağrısı varsa beklemen bile hata bence beklemeden doktora götürmelisin daha bekleme canım çok geçmiş olsun. Benim eşimi küçükken böyle kulak ağrısı varmış ve kayınvalidem götürmemiş doktora orta kulak iltihabı geçirmiş ve içten ateşlenmiş şuan bir kulağı yüzde yüz duymuyor ve kayınvalidem hale çok pişmandır gitmediği için.
Leylaciltas Bn zeytin yağı damlatıyorum biraz rahatlıyor süt ekşime yapar sonradaenfeksiyonnçapaklanma içinde çay ile silin dedi doktor
leynanin_pembemantosuu Asdcgh göze sürüldüğünü duydum ama kulağa damlatıldığını hiç duymadım damlatılmaz diye biliyorum ben calpol verebilirisniz kulağı ağarıyor sa diş çıkarma döneminde bebeğimde çok ağrıyordu calpol veriyordum