tilbeyasar35 Merhaba anneler 3 Aylık bir bebeğim var ve dün gece pozitif olduğumu öğrendim . Emziriyorum. Ayni durumu yaşamış anneler bebeğinizin bakımını kendiniz mi yaptınız neler yaşadınız? Nolur yardım edin bebeğime de bişey olucak diye çok korkuyorum
Gokceninannesiiyim tilbeyasar35 çok geçmiş olsun. Burdaki anneler maske takıp bebeklerini öyle emzirdiğini yazıyordu.
Gok_53 tilbeyasar35 kendim yaptım maske ve temizliğine dikkat edip her bakımda eller yıkanıp üzerine rahat bir elbise giy canım bakım için kullan sadece emzirmeye devam et aynı odada uyuyorsunuz muhtemelen maskesiz yatmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle . Benim bebeğim daha 10 günlüktü
Kivancurazmomy12 tilbeyasar35 ya çok geçmiş olsun benimde babam bugün pozitif olduğunu öğrendi cuma günü görüşmüştük ve benimde boğazım ağrıyor oksuruyorum maske takıyorum bugün test yaptiricam bebeğim 3 bucuk aylık inşallah kovid olmamısizdır birde emziren annelerin sütünün azaldığı söyleniyor azalmaz umarım 🙏
tilbeyasar35 Gok_53 2 gündür hiç maskemi çıkarmadım sürekli ellerimi yıkıyorum gerekmedikçe bebeğime dokunmamaya çalışıyorum ne gibi semptomlar yaşadınız ? Bende burun akıntısı tat ve koku kaybı var sırt ağrım vardı ama şu anda yok doktor iyileşme sürecine girdiğimi söyledi tek korkum oğlum biz bir şekilde atlatırız da onun böyle bişey yaşamasına dayanamam
Betultopal Bende cuma gününden beri pozitifim 4 aylık oğlum var annem bakıyor görüntülü konuşuyoruz ayrı odada kalıyorum tek tuvalet harici çıkmıyorum odadan. 5 günümüz kaldı dua edin bian önce bitsin çok özledim oğlumu kokusunu.
Gok_53 tilbeyasar35 benim süreç biraz karışıktı belirtim yoktu fakat belirti olsun olmasın kovid teşhisi olduğu için doktorumuz emzirmekten vazgeçme temizliğe dikkat et mümkünse anne baba dışında kimseyle temas etmesin bu süreçte demişti öyle de yaptık bebeğim bir odadaydı ben 40 ı çıkana kadar maskemi hiç bir şekilde çıkartıp nefes temasında bulunmadım eşimde dahil çok dikkat et canım rabbim şifa versin ama korkma en kötü ihtimalle ateş ve ishalle atlatıyorlar ama henüz daha küçük olduğu için belirti dahi vermeyebilir atlatır şuan anne sütü onu koruyor zaten ☺️