Adedul Cansugomurgenn canım sezeryandan sonra 6 saatte 1 iç dedi doktorum. 1 hafta kadar kullanmıştım ve emziriyordum. Asla sütüne geçer diyr bırakma demişti. O kadar sorun yapsa vermezdi diye düşünüyorum
eceunverkanra Cansugomurgenn Bana doktorum cok zorda kalirsan agrini parol kesmezse sadece majezik ya da arveles icebilirsin demisti sizin de aklinizda olsun. Cok gecmis olsun. Kac saat emzirmeme ve sagmak gerekli mi bilgim yok ustte kalsin postunuz
MR-Alparslan Cansugomurgenn ben arveles aldık doktor kontrolünde migren agrısı için. En az 4 saat emzirme dedi
durucinar Gecmiş olsun 4saat verme ve ilk sütünü sagip dök bence .. ben bir buçuk hafta apranax kullandım saf gibi sagmadm sırtım bitti gelmiyor şimdide
SAREyvz Cansugomurgenn sütü sağmanız ilaç içtiğiniz için bebeğe geçmesin diye canım o yüzden 4 saat sonra göğüslerin boşalana kadar bir kere sağ yeni gelen sütü emzir
Cansugomurgenn durucinar tamam ozaman tşk ederim 😢hala zonk zonk ediyor bu saat oldu uyuyamadım ağrıdan
Ef24 Adedul yanlış yönlendirme yapıyorsunuz şuan parasetamol içeren ağrı kesiciler dışında ağrı kesici içilmez emzirme döneminde. Apranaxın prospektüsünde de yazıyor zaten emzirirken kullanmayınız diye.