Elisprenses Ya uykuya alerjisi var sanki her uykusu geldiğinde yüzünü gözünü parçalıyor kaşımaktan ve ben artık çıldıracam kaşıyarak kendi uykusunu açıyor 😡
Morfrenk Elisprenses bizim uykumuz geldiğinde nasıl gözlerimiz kaşınıyor onlarda öyle ama elleriyle uyandırıyorlar kendilerini hakkaten… Kundak yapıyorum kollarını mecbur
Biittercikolata Elisprenses Ya inanır mısınız gece 3 ten bu saate kadar uyutmaya calisiyorum tam dalıyor gözlerini yirtarcasina kasiyip uykusunu bölüyor 🤷♀️ kundak yaptim bu sefer ondan cikmak istiyor dünde hic uyumadi nasil duruyorlar nasil direniyolar hayret ediyorum ya
Elisprenses Asilinannesiiiii sadece uykusu geldiğinde yapıyor tam dalacakken bir kaşıntı tutuyor parçalıyor kendini
Elisprenses Morfrenk kundaktan nefret ediyor benim kızım uyuturken elini tutunca bile rahatsız oluyor ağız burun göz bırakmıyor yüzünü komple koparmaya çalışıyor😓
Bulutyumurta Elisprenses diş olabilir nizde yaşadık doktorum dişten yapıyor göz kaşıma kulak çekme ağrının nerden geldiğini anlayamıyor demişti
Asilinannesiiiii Elisprenses bizim bebiş de yedi aylık oldu. Aynı senin dediğin gibi normal gündüz falan hiç bişey yok uykusu gelince sürekli ağlar . Meğer cocukda alerji varmış. Eli kulağında sürekli kulağı iltihaplanmis. Yani çocuğun bı sıkıntısı vardır anlamaya çalış
Esra29 Biittercikolata inanırım çünkü 5.5 aylık kizimda oyle resmen uykuya direniyor resmen bu gece hic uyumadım ne yapacagimi sasirdim sinirden oturup agliyorum. Dogdu dogali hic uykusu yok.
Elifhakan12 Esra29 benim kızda öyle uykusu var direniyor resmen her gece aynı şeyleri yaşıyorum zorla uyutuyorum 5 aylığız
Elisprenses 3children1mom 4 aylık doktora götürdüm gayet sağlıklı bir bebek dedi sadece uykusu geldiğinde aslında uykuya tam dalacağı sırada kaşıyor
Esra29 Diş olabilecegini dusunuyorum ama dogdu dogali uyumuyor yenidoganken bile enfazla 1 saat kesintisiz uyumustur simdide 20 dakka yarim saati geçmiyor herhamgi bir saglik sıkıntısı yok gittik doktora. Tükenmis hissediyorum artık gercekten.
Bulutyumurta Esra29 bende sizin gibi düşünüyordum suan 8 aylık 6 dişi var eskiden gözünü kaşımaktan uyuyamazdı sonra dişler peş peşe geldi bazı çozuklarda böyle oluyormuş
TospikOglusum Elisprenses canm benim.cok fazla gözlerini kasiyosa dişten olabilir bizimde çok gözünü kasirdi oğlum.ama abartı şekilde doktorumuz dişten olabileceğini söyledi sonra pes pese4 diş çıktı kesildi şimdi.yine dai sıkıntımız başladı gözleri ovaliyo çıkması yakındır .bence bir doktora danis derim
Elisprenses TospikOglusum zaten yaklaşık bir aydır sürekli kaşındırıyor diş etlerini ama daha 4 aylık ben diş etleri sertleşiyor diye yaptığını düşünüyorum