ikicocukluAnne_ cbgrnk zeytinyağı da deneyebilirsin etki ediyor bezini sık sık değiştirin ben günde 8 kez falan değişiyordum pişik korkusundan olmamıştı birde emziriyorsanız meyve suyu portakallı olanlar falan içmeyin oda yapıyır
Yasemin89- cbgrnk pişik olduğunda hametan kullanıyorum hemen iyileştiryor normal zamanlarda bepanthol 👍
Songulsevukk cbgrnk nacizane tavsiyem her bezde yıkayın poposunu çok şükür biznartık bu şekilde pişik olmuyoruz
Hilokiiii cbgrnk en güzeli hametan kadar etkili görmedim fiyatı da baya uygun normal pişik olmadan da kullan pişik önleyici şuan sadece ıslak mendille değil de ılık su ile sil havalar daha soğuk yıkaman üşütür ılık su hazırlayıp bezle sil sonrasında kurula pudra sakın kullanma kurulduktan sonra hametan pişik kremini kullan 1-2 günde hemen geçiriyor geçtikten sonrada pişik önleyici krem kullanmaya devam et 😊 şuan birde pişikken çişli bezini çok bekletme altında yakar
Bebo cbgrnk 11.gün olmuştu hametan ve bepantol ü karıştırıp sürdüm ertesi gün geçmeye başladı bile bir de sleepy kullanıyordum primaya geçtik bezden sanırım
Pinky35 Sudocrem , her alt açmada altını biraz açık tutun havalansın , en çok o işe yarıyor bizde 😊 geçmiş olsun