Zynpsare 15 aylık bebeğim 3 gündür hafif ateş vardı ama 37.5 i geçmemişti bu gece 38.4 e kadar çıktı başı aşırı sıcak vücuduna göre duş aldırıp calpol verdim şimdi uyudu tek zıbınla yatıyor hâlâ 37.7 ateşı 😔 diş olabilir mi bilemedim bir de üstünü örtmücem üşümez değil mi giydirmedim
Mysunshines17 Zynpsare Diş ateşi 37yi gecemz diyorlar ,Ateşi düşmezse hastaneye götürmekte fayda var ,geçmiş olsun
Melisa_c Zynpsare benim kızımda üç gğn boyunca ateşlendi en fazla 38 gördük ama bazen ateşleniyot bazen geçiyordu dişmiş dişi patlatınca ateşi bidaha çıkmadı
Gocicim Zynpsare mor calpol bi ise yaramior dolven ve fitil donusumlu verirsen etki yapior .. 3 gun surduse viral enf olmustur o da antibiyotiksiz pek gecmior…:(
Gocicim Zynpsare ayrica ustune zibin altina ince pijama uzerini de ince bi ortule ort evin derecesini en kisiga al 23-24 derece maks olsun benmki surekli ateslendiginden biliorum bide bence kanda enf degerlerine bakmalari icin yol yakinlen bi hastaneye gotur..
lalenurr966 Bence değildir bacım, bizimde 2 günden beri yükseldikçe yükselen ateşimiz oldu şu an hastaneden yazıyorum, hemen acile götür😒
Zynpsare lalenurr966 ahhh yaa Çok geçmiş olsun Rabbim tüm bebişlere şifa versin inşaAllah neden yarış verdiler peki
Zynpsare Melisa_c bugün gittik doktora azı dişleri çıkıyormuş büyük ihtimal ondandır dedi idrar tahlili yaptı sonuçlar yarım çıkacak ama ateşimiz devam ediyor bir ihtimal 6.hastalık da olabilir dedi ama biz daha önce geçirdik onu bakalım artık hayırlısı Rabbim tüm bebişlere şifa versin onlar hasta olunca herkes hasta oluyor maalesef😔