Sumeyye44 Sabah çocuk psikiyatriye randevumuz var. Oğlumda endişelendiğim davranışlar var. Lütfen dua edin. Birbirimize dua edelim. İnşallah düşündüğüm gibi değildir.. İnşallah düzelecek birşey sir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah
04_Asena Sumeyye44 neyden suphelendiniz benim eltimin cocuguda 4 yasinda erkek konusamiyor hala anne baba dede diyor birtek cok hiperaktif hicyerinde durmaz
[silindi] Sumeyye44 Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallahh. Gönlünü ferah tut, inşallah bişeyi yoktur.
Birkizbiroglan Sumeyye44 kaç aylık? Rabbim korktugunuz yere uğratmasin inşallah yarın hayırlı haberlerini verirsiniz 🌸
Sumeyye44 04_Asena benim oğlum çok sakin. Bilinçsizce söylediği 2 3 kelimesi var. Komut alma yok. Kuş gibi çırpınma ismine bakmama by by yok ellerine çok bakma bişeyi işaret ettiğimde o şeye bakmaması…
Sumeyye44 ZmrtKby inşallah. Oğlum 19 aylık daha 1 2 haftadır desteksiz adım atmaya başladı.. Dediğim hiçbirşeyi anlamıyor. Çok uğraşıyorum bir şeyi kırk defa da haftalarca da söylüyorum ama öğrenmiyor…
Birkizbiroglan Sumeyye44 TV maruz kaldımi peki ? Bazen TV izleyen çocuklarda böyle tepkiler olabiliyor.
Sumeyye44 Birkizbiroglan özellikle ona çizgi film açayımda izlesin hiç yapmadım.. Bazen telefondan seveceğini düşündüğüm şeyleri dakikalık izletmişimdir.. Oynasın dans etsin ilgisini çeksin bişeyler diye..
Birkizbiroglan Sumeyye44 anladım, inşallah hayırlı haberler ile dönersiniz evinize 🤲🏻 Dualarım sizinle 🤲🏻
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Sumeyye44 canım öncelikle inşallah iyi haberler alırsın🙏🏻Ellerini istemsizce hareket ettiriyor mu?ya da hareket eden bir şeye odaklanıp sürekli ona bakıyor mu ?doktor değilim ama bir arkadaşımın çocuğu otizmli.onu 3 yaşında farketmişler.şimdi özel eğitim alıyor.inşallah yavruna öyle bir tanı konmaz.bu arada Malatyalı mısın konuyla alakasız ama 44 ü görünce sorayım dedim.sağlıkla büyüsün yavrun 🙏🏻
Sumeyye44 Nisa_Ada_Momy_Dilsad evet ellerimi kuş gibi devamlı çırpıyor yukarı aşağı çok hızlı bir şekilde.. Şöyle söyleyeyim mesela banyoya gidiyorum peşimden geliyor kapıda bana bakıp çırpınıyor dakikalarca. Yada Bi müzik açayım yemeğini yedirrken aynı hareketi yine yapıyor.. Mesela dans edip şarkı söyleyen pepesi var ona öylece bakıyor kollarını çırpıyor
Sumeyye44 Nisa_Ada_Momy_Dilsad arkadaşınızın çocuğu bunları yapıyor değil mi.. Rabbim şifa versin inşallah
okuyananne222 Bebeğiniz neleri yapabilip neleri yapamıyor. Bir şeyi yoktur inşallah yani pandemi dolayısıyla evde kaldı bebekler, çok şeyi geç öğreniyorlar
Sumeyye44 okuyananne222 çok yaptığı birşey yok.. Anne cici yap deyince bazen yapıyor. Lambayı kapatalım deyince elini götürüyor. Yastığı yere atıp Uzandığımda gelip kafasını koyuyor. Topu at kumandayı ver deyince yapmıyor
Koalalar Sumeyye44 dilerim güzel haberler le dönün Allahım kimsenin evladına kötü gün hastalık göstermesin🤲